Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

160_f_72368819_uhr4gumy25ivb0kedk7ry58r2hrh377n Daikin klíma webshop arrow-48-xxl

A Daikin klíma története

daikin

Hogy miért érdemes a Daikin klíma mellett dönteni? Mert több évtizedes múltú vállalatról van szó, melynek cégfilozófiája a japán precizitáson alapszik. A társaságot 1924-ben alapította a japán Akira Yamada Osaka városában. A Daikin Industries Ltd. kezdetben csak a repüléstechnikai ipar számára szállított fűtőberendezéseket. Ma pedig már a világ minden pontján; háztartások, üzletek, gyárak, ipari és közösségi létesítmények millióiban működnek Daikin klímák.  Az ipari, kereskedelmi, valamint lakossági szektorban több tízezer alkalmazott foglalkozik a minőségi légkondicionáló rendszerek tervezésével, gyártásával és értékesítésével a Daikin név alatt.

 

 

Tények és adatok a Daikin klímáról

  • A Daikin Industries Ltd. Japánban vezető helyet tölt be a direkt elpárologtatós rendszerű légkondicionáló berendezések kereskedelmi és lakossági piacán Japánban
  • 2006-ban meghaladta a hét milliárd eurót a cég éves forgalma
  • A cég első európai leányvállalatát a belgiumi Ostendében hozta létre 1972-ben, Daikin Europe NV. néven
  • A Daikin klíma nemcsak Japánban, hanem Európában is a legfontosabb szereplővé, és legdinamikusabban fejlődő légkondicionáló gyártóvá nőtte ki magát. Mindez az évtizedes tapasztalatoknak, a következetes kutatómunkának, az innovatív technológiának, a kifogástalan ügyfélszolgálatnak és kedvező áraknak köszönhető.

 

A Daikin klíma Európában

Készülnek a klímák a Daikin gyárában. (Forrás: www.daikin.co.id)

Az egész Európára kiterjedő rendkívül haladó értékesítési hálózat és a két hatalmas termelési egység hamisítatlan európai vállalattá tette a Daikint, mely 2004-ben a Csehországi Plzenben nyitott gyárat. A helyi igényekhez szigorúan illeszkedik a nemzetközi know-how alkalmazása. A Plzen-i gyár megnyitása után, 2005 márciusában 16.000 négyzetméteren megkezdte működését a Brno-i gyár, ahol kompresszorok gyártása folyik. A teljes közép-európai régiót (Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Cseh Köztársaság, Bulgária, Macedónia, Románia, Magyarország, Moldávia, valamint Szlovákia és Szlovénia, Szerbia, Montenegró) a Brunn am Gebirge mellett 1999-ben kiépített központból szolgálják ki. Ez a Daikin Airconditioning Central Europe, vagyis a Daikin közép-európai leányvállalatát.

Daikin alapmodellek

daikin_ftx35KM_RX35KM_klima_kistarcsa

A Daikin klíma minden egyes régióban, bármikor maradéktalanul képes kielégíteni az igényeket, a regionális irodák és a többi országban megtalálható fiókirodák segítségével. 2017-ben a Daikin klíma teljesen megújította alapmodelljét. Az FTX25KM/RX25KM típusszámú 2,5 kW-os teljesítményű Daikin klíma a 3,5 kW-os FTX35KM/RX35KM típusszámot kapta. A Daikin inverteres klíma gyártási technológiájában, kinézetében és minőségében is eltér a kifutó modelltől. Ebben a Daikin klíma modellben a megbízhatóság és a minőség társul a megfizethetőséggel. Így otthonod bármely helyiségébe szeretnél klímaberendezést, nyugodt szívvel választhatod az új alapmodellt, mely Csehországban készül. Távirányítója rendkívül egyszerű, így a nem műszaki beállítottságúak is könnyen kezelhetik. Inverter technológiájának köszönhetően rendkívül energiatakarékos. Elalvásnál még a beltéri egységen világító LED-eket is kikapcsolhatod, hogy ne zavarjon a felesleges fényhatás. Megújult sík, stílusos elülső panel, hogy minden lakásba illeszkedjen. Felhasználóbarát távirányító a könnyű kezelhetőségért. Antikorrózió bevonattal ellátott kültéri burkolat és hőcserélő a korrózió megelőzésére minden időjárási körülmény között.

 

Hatékonyság

  • SEER és SCOP értékei kiválóak
  • Fejlett inverter technológiájának köszönhetően hűtési és fűtési tulajdonságai egyaránt nagyszerűek, így otthonodban akár a téli -15 fokos kinti hőmérséklet mellett is kitűnően tud fűteni – és természetesen a nagy nyári melegben hűteni
  • Négy fő funkcióval gondoskodik a kényelemről: hűt, fűt, párátlanít, valamint létezik csak ventillátor funkciója (ilyenkor csak keringteti a helyiség levegőjét.)

 

Miért jó az inverteres klíma?

nem inverter

Mert energiát takaríthatunk meg vele. Míg a hagyományos berendezések a teljes üzemidő alatt be- és kikapcsolnak, attól függően, hogy milyen a légtér hőmérséklete, addig az inverteres klímák egyenletes működéssel biztosítanak takarékosabb energiafelhasználást.

 

 

inverter
Az inverteres klíma energiafelhasználása egyenletes és kedvezőbb

 

Kényelmi funkciók tucatjai

daikin szűrő

A Daikin klíma olyan, mint egy ideális lakótárs. Kényelmes alvás üzemmódban is működtethető és képes függőleges automatikus légterelésre, ami lehetővé teszi a teljesen vízszintes légkifúvást, ezzel elkerülve a huzatot. Titánium-apatit fotokatalitikus szűrővel van ellátva, ami kiszűri a nemkívánatos anyagokat és eltávolítja a levegőben szálló részecskéket. Emellett a rossz szagokat – mint például a dohányfüst, vagy a háziállatok jellegzetes szaga – is eltünteti.  A hatástalanított szerves vegyi anyagokat, baktériumokat, vírusokat, allergéneket is megszűri, így a levegő garantáltan bacilus- és pollenmentes lesz.

daikin_emura_FTXG35LS_RXG35L_klima_kistarcsaAutomatikus újraindítás funkciójának köszönhetően áramszünet esetén nem kell manuálisan bekapcsolni. Gyors hűtés- vagy turbó üzemmód, mellyel extra gyorsan lehűti a felmelegedett helyiséget. Ki és bekapcsolás időzítése 24 órás időszak alatt. X-Fan funkció: a készülék kikapcsolása után a ventillátort engedi tovább működni, ezzel megakadályozza, hogy a hőcserélőn nedvesség maradjon és így ne telepedhessen meg rajta semmilyen vírus, baktérium vagy penészgomba.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.