Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

160_f_72368819_uhr4gumy25ivb0kedk7ry58r2hrh377n  Panasonic klímáink   arrow-48-xxl

Panasonic klíma – hagyomány és modernitás

A Panasonic egyike azoknak a klímagyártóknak, mely termékeiben kiválóan ötvözi a hagyományos értékeket a legmodernebb újításokkal. A cég több mint harminc éves múltjának és tapasztalatának köszönhetően jelenleg a világ több mint százhúsz országát látja el prémium minőségű termékeivel. A Panasonic klíma mára a világ egyik legnagyobb légkondicionáló gyártó vállalata lett. Ez nem véletlen, hiszen a cégóriás olyan innovatív termékeket mutat fel évről évre, melyek magas színvonalat jelentenek a többi versenytársnak ezen a területen. A Panasonic klíma világszerte csúcsminőséggel van jelen, aminek köszönhetően a cég számára már nem léteznek földrajzi határok – ami az ügyfelek kiszolgálását illeti.

Amitől a Panasonic klíma különleges

A Panasonic klíma tucatnyi erőssége és előnye mellett az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy egyedülálló módon a Panasonic klíma az egyetlen légkondicionáló berendezés, ami régebbi, R22-es hűtőközeggel rendelkező csőhálózatra is szerelhető.  A Panasonicon kívül a többi gyártó új és vegytiszta csőhálózatot szab meg feltételként ahhoz, hogy a garancia megmaradjon. A Panasonic garanciája 2+3 év, vagyis két év teljeskörű, valamint további három év kompresszorra szóló garancia jár a termékhez.

A gyártó termékpalettáján több típus is megtalálható, így könnyen az igényekhez szabható a választás. A Panasonic UE klímasorozat a belépő, alap inverteres készülékeket jelzi, amikhez dekoratív beltéri egységek és kiemelkedő tulajdonságok tartoznak, mint például az A+-os energiaosztály, az antiallergén szűrő és a csöndesebb üzemelést biztosító 22dBA-s zajszint. A KIT-UE9QKE a 2,5 kW-os, a KIT-UE12RKE 3,5 kW-os, a KIT-UE18QKE pedig 5 kW-os teljesítménnyel rendelkezik.

Letisztult kivitel, csöndes működés

A belépőkategóriák után következő “RE” sorozat modelljei minden korábbinál hatékonyabb és halkabb működést biztosítanak. Külsőre megegyeznek az “UE” sorozat tagjaival. Itt is megtaláljuk a KIT-RE9QKE 2,5 kW-os teljesítménnyel, a 3,5 kW-os KIT-RE12QKE-t és a KIT-RE18QKE 5 kW-os berendezést is. Emellett további két teljesítménytípussal bővíti a Panasonic az “RE” család palettáját: a KIT-RE15QKE 4,2 kW-os, a KIT-RE24QKE pedig 6,8 Kw-os teljesítményben érhető el.

Mozgásérzékelő szenzorral a tökéletes kényelemért

A basic és standard kategóriák mellett a Panasonic klíma felsőkategóriás termékekkel is jelen van a piacon. A Panasonic Etherea sorozat beltéri egységei fehér és inox szürke színekben is választhatók. A csúcskategóriás készülékekben a maximális kényelmet biztosító mozgásérzékelő szenzor mellett Nano-G légtisztító rendszer is dolgozik a minél magasabb hatásfokért. Utóbbi a nanoméretű finomrészecskéik révén kiszűri és elpusztítja a levegőben megtalálható baktériumokat, vírusokat és a penészgomba nagy részét is. Az Etherea sorozat darabjai a következő típusszámokon találhatók meg inox szürkében: 2 kW-os kivitelben a KIT-XE7QKE, a 2,5 kW-os KIT-XE9QKE, valamint a 3,5 kW-os KIT-XE12QKE. Fehér kivitelben meglehetősen nagyobb a teljesítménykínálat a Panasonic Etherea sorozatban: 2 kW-tól 4,2 kW-ig elérhetők KIT-E7QKE, KIT-E9QKE, KIT-E12QKE, és KIT-E15QKE típusszámon.

Nem csak lakossági fronton erős

A Panasonic klíma a lakossági fogyasztók kiszolgálása mellett az ipari területen is maradandót alkot például szerverhűtéseivel. A KIT-E9PKEA, KIT-E12PKEA, KIT-E15PKEA, KIT-E18PKEA típusokat 24 órás üzemre készítette a gyártó. A Panasonic klímák oldalfali berendezéseken kívül elérhetők még parapet, kazettás és légcsatornázható beltéri kivitelben is elérhetők, és multi kivitelben is kaphatók. Cégünk rendszeresen dolgozik Panasonic klímával, referenciáinkat ide kattintva nézheted meg.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.