daikin_emura_FTXG35LS_RXG35L_klima_kistarcsa

Daikin Emura FTXJ25MS/RXJ25M Klímaberendezés

492.900 Ft

 • Stílusos burkolat ezüst-antracit vagy matt kristályfehér színben
 • Extra csendes működési zajszint, akár 19 dB(A)
 • Maximális komfort minden helyzetben
 • Széles működési tartomány: -10 ~ 46 °C között hűtés és -15 ~18 °C fűtés üzemmódban
 • Távolról is szabályozható

Ajánlatot kérek

Termékleírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Daikin Emura FTXJ25MS/RXJ25M

Főbb tulajdonságok:daikin-logo

DAIKIN LÉGKONDICIONÁLÓK

 • A stílusos beltéri egységekkel, széles modellválasztékkal és egyéni szabályozással a Daikin levegő-levegő hőszivattyúk kényelmes, energia hatékony megoldást nyújtanak nappaliba, hálószobába, irodába és bármely más helyiségbe.

Inverteres technológia

 • A légkondicionálókban használt inverteres technológia folyamatosan szabályozza a beltéri hőmérsékletet. A hagyományos rendszerekhez képest optimális komfortszintet biztosít, és 30%-kal csökkenti az energiaköltségeket.

Technológia

 • A Daikin célja, hogy a legújabb légkondicionálási és légkezelési technológiákat nyújtsa ügyfelei részére. Helyi Daikin szakértőnktől, vidaikin global no 1szonteladó partnerünktől további információkat tudhat meg az egységekbe beépített

speciális funkciókról.

FORMA. FUNKCIÓ. ÚJRAGONDOLVA.

 • A dizájn kiemeltem fontos, ezért alkottuk meg a karcsú, elegáns beltéri egységeket, amelyek remekül egészítik ki a szoba berendezését. A szép külső intelligens technológiával párosul, mely minden körülmények között megfelelő komfortot biztosít.

EURÓPÁBAN TERVEZVE EURÓPA SZÁMÁRA

 • A Daikin Emura berendezések a folyamatos fejlesztés eredményeképpen kiváló minőségű légkondicionálási megoldást nyújtanak európai környezetekben. Az új generáció további funkciókkal bővült, így még kiválóbban teljesíti az európai esztétikai elvárások, műszaki feltételek és felhasználói igények követelményeit.

DÍJNYERTES DIZÁJN

 • A Daikin Europe N.V.  büszkén jelenti be, hogy a Daikin Emura elnyerte a Reddot dizájn díjat 2014-ben. A Daikin Emurát egy nemzetközi zsűri értékelte, aki ezt a díjat – mint a minőség pecsétjét – csak olyan berendezésnek ítéli oda, mely dizájnját tekintve jelentős mértékben kiemelkedik a többi összehasonlítható berendezéshez képest.

3-D LÉGÁRAMLÁS

 • A 3-D légáramlás tökéletes komfortot biztosít akár automatikusan, akár kérésre. A légáramlás állítható,
  nem csak fel és le irányban, hanem egyik oldalról a másikra, amely lehetővé teszi, hogy pontosan szabályozza
  a helyiségben a levegő irányát.

TÖBBZÓNÁS INTELLIGENS SZEM

 • A többzónás intelligens szem automatikusan érzékeli az emberek jelenlétét
  a helyiségben és a légáramlást elirányítja róluk, megvédve őket a huzathatástól. Energiát is segít megtakarítani azáltal, hogy megmondja a légkondicionáló egységnek, hogy mikor üres a helyiség és 20 perc eltelte után energiatakarékos üzemmódra váltat át, ahol alacsonyabb a hűtési, vagy fűtési teljesítmény, ugyanakkor kellemes hőmérsékletet tart a helyiségben.

Párásítás / párátlanítás

 • A legjobb teljesítmény és komfort biztosításához a Daikin technológia kiegészítő víztartály nélkül bármely hőmérsékleten a levegő páratartalmát is szabályozza.

Hőszivattyú teljesítmény

 • Rendkívül meleg és hideg külső környezeti hőmérséklethez is választhat Daikin hőszivattyút, ami mindig tökéletes beltéri komfortot biztosít Önnek.

Csendes működés

 • A beltéri egységeink a tökéletes komfort érdekében rendkívül csendesek.

Hőszivattyú teljesítmény

 • Rendkívül meleg és hideg külső környezeti hőmérséklethez is választhat Daikin hőszivattyút, ami mindig tökéletes beltéri komfortot biztosít Önnek.

KOMFORT LÉGÁRAMLÁS ÜZEMMÓDdaikin komfort légáram

 • A Komfort Légáramlás üzemmód automatikusan állítja be a légáramlást, kerülve a huzathatást és kényelmes komfortot biztosít függetlenül attól, hogy Ön éppen hol tartózkodik a helyiségben.

NAGYTELJESÍTMÉNYŰ ÜZEMMÓDdaikin turbo üzem

 • A legmelegebb és leghidegebb napokon szükséges, hogy a légkondicionáló gyorsan alkalmazkodjon az Ön igényeihez. A nagyteljesítményű üzemmód gomb megnyomásával a lehető legrövidebb idő alatt lehűti, vagy felfűti a helyiséget és nem kell aggódnia a magas számla miatt, mert az egység automatikusan visszakapcsol normál üzemmódra, így nincs energiaveszteség.

GAZDASÁGOS ÜZEMMÓD

 • Ha aggódik az energiaszámlák miatt, akkor a Gazdaságos
  üzemmód a megoldás, mert lehetővé teszi a daikin gazdaságos üzemmódlégkondicionáló berendezés energiafogyasztásának beállítását. Ezzel az üzemmóddal elkerülhető, hogy áramkimaradást okozzon akkor, amikor több berendezés üzemel egyszerre ugyanabban az időben. Azonban ne felejtse el, hogy Önnél van az irányítás, így amikor maximális hűtésre vagy fűtésre van szüksége, akkor egyszerűen csak kapcsolja ki a Gazdaságos üzemmódot.

KÜLTÉRI EGYSÉG CSENDES ÜZEMMÓDdaikin éjszakai üzemmód

 • Mindenkinek szüksége van nyugodt éjszakai alvásra. A Daikin légkondicionáló berendezéssel ezt könnyen elérheti, mivel a kültéri egység “csendes üzemmódja” lehetővé teszi, hogy úgy gondoskodjon a hálószoba komfortjáról, hogy közben a szomszédok nyugalmát nem zavarja.

Tiszta levegő

 • A Daikin titánium apatit fotokatalitikus szűrő eltávolítja a levegőben szálló részecskéket és lebontja a szagokat, úgymint a dohány és a házi állatok szagát. Csapdába ejti még a hatástalanított káros szerves vegyi anyagokat is, mint a baktériumokat, vírusokat és allergéneket, hogy folyamatosan tiszta levegőt biztosítson a helyiségben.

Alacsony zajszint

 • 19 dB(A) hangnyomás szintjével az új FTXJ-MS beltéri egység szinte észrevétlenül biztosítja a nyugodt éjszakai alvást.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

marka

Daikin

Klíma típus

Oldalfali split

Inverteres

Igen

Hűtőteljesítmény

2,5 kW

Fűtőteljesítmény

3,4kW

Szobameret

25-40 m²

Energiaosztály

A+++/A++

Extra szűrő

Van

ZajszintBelso

38/32/25/19

ZajszintKulso

46/43

belteri-meret

998X303X212

kulteri-meret

765X550X285

belteri-sulykg

12

kulteri-sulykg

35

hatekonysag-seer-ww

8,64

hatekonysag-scop-ww

4,6

Hűtőközeg

R32

elektromos-betap

1 Ph, 220V-240V, 50Hz

biztositek-a

10

csohossz-maxemeles

20/15

csomeret-φ

6/10

mukodesi-tartomany-hutes-c

-10 ~ 46

mukodesi-tartomany-futes-c

-15-18

Wifi

Van

Garancia

3 év

Raktaron

Rendelhető