daikin_ftxb35c_RXB35C_klima_kistarcsa

Daikin FTXB25C/RXB25C inverteres split klímaberendezés

237.590 Ft

 • DC inverter kompresszor
 • Elegáns, matt felület
 • Levegő tisztító szűrő

Ajánlatot kérek

Termékleírás

Főbb tulajdonságok:daikin-logo

DAIKIN LÉGKONDICIONÁLÓK

 • A stílusos beltéri egységekkel, széles modellválasztékkal és egyéni daikin global no 1szabályozással a Daikin levegő-levegő hőszivattyúk kényelmes, energiahatékony megoldást nyújtanak nappaliba, hálószobába, irodába és bármely más helyiségbe.

Inverteres technológia

 • A légkondicionálókban használt inverteres technológia folyamatosan szabályozza a beltéri hőmérsékletet. A hagyományos rendszerekhez képest optimális komfortszintet biztosít, és 30%-kal csökkenti az energiaköltségeket.

Technológia

 • A Daikin célja, hogy a legújabb légkondicionálási és légkezelési technológiákat nyújtsa ügyfelei részére. Helyi Daikin szakértőnktől, viszonteladó partnerünktől további információkat tudhat meg az egységekbe beépített speciális funkciókról.

Párásítás / párátlanítás

 • A legjobb teljesítmény és komfort biztosításához a Daikin technológia kiegészítő víztartály nélkül bármely hőmérsékleten a levegő páratartalmát is szabályozza.

Hőszivattyú teljesítmény

 • Rendkívül meleg és hideg külső környezeti hőmérséklethez is választhat Daikin hőszivattyút, ami mindig tökéletes beltéri komfortot biztosít Önnek.

Hőszivattyú teljesítmény

 • Rendkívül meleg és hideg külső környezeti hőmérséklethez is választhat Daikin hőszivattyút, ami mindig tökéletes beltéri komfortot biztosít Önnek.

KOMFORT LÉGÁRAMLÁS ÜZEMMÓDdaikin komfort légáram

 • A Komfort Légáramlás üzemmód automatikusan állítja be a légáramlást, kerülve a huzathatást és kényelmes komfortot biztosít függetlenül attól, hogy Ön éppen hol tartózkodik a helyiségben.

NAGYTELJESÍTMÉNYŰ ÜZEMMÓDdaikin turbo üzem

 • A legmelegebb és leghidegebb napokon szükséges, hogy a légkondicionáló gyorsan alkalmazkodjon az Ön igényeihez. A nagyteljesítményű üzemmód gomb megnyomásával a lehető legrövidebb idő alatt lehűti, vagy felfűti a helyiséget és nem kell aggódnia a magas számla miatt, mert az egység automatikusan visszakapcsol normál üzemmódra, így nincs energiaveszteség.

GAZDASÁGOS ÜZEMMÓD

 • Ha aggódik az energiaszámlák miatt, akkor a Gazdaságos üzemmód a megoldás, mert lehetővé teszi adaikin gazdaságos üzemmód légkondicionáló berendezés energiafogyasztásának beállítását. Ezzel az üzemmóddal elkerülhető, hogy áramkimaradást okozzon akkor, amikor több berendezés üzemel egyszerre ugyanabban az időben. Azonban ne felejtse el, hogy Önnél van az irányítás, így amikor maximális hűtésre vagy fűtésre van szüksége, akkor egyszerűen csak kapcsolja ki a Gazdaságos üzemmódot.

KÜLTÉRI EGYSÉG CSENDES ÜZEMMÓD

 • Mindenkinek szüksége van nyugodt éjszakai alvásra. A Daikin daikin éjszakai üzemmódlégkondicionáló berendezéssel ezt könnyen elérheti, mivel a kültéri egység “csendes üzemmódja” lehetővé teszi, hogy úgy gondoskodjon a hálószoba komfortjáról, hogy közben a szomszédok nyugalmát nem zavarja.

Tiszta levegő

 • A Daikin titánium apatit fotokatalitikus szűrő eltávolítja a levegőben szálló részecskéket és lebontja a szagokat, úgymint a daikin szűrődohány és a házi állatok szagát. Csapdába ejti még a hatástalanított káros szerves vegyi anyagokat is, mint a baktériumokat, vírusokat és allergéneket, hogy folyamatosan tiszta levegőt biztosítson a helyiségben.

Alacsony zajszint

 • 21 dB(A) hangnyomás szintjével az új FTXB-C beltéri egység szinte észrevétlenül biztosítja a nyugodt éjszakai alvást.zajszint daikin

ftxjv

ftx-b távirányító

További információk

marka

Daikin

Klíma típus

Oldalfali split

Inverteres

Igen

Hűtőteljesítmény

2,5 kW

Fűtőteljesítmény

2,8 kW

Szobameret

20-30 m²

Energiaosztály

A+/A+

Extra szűrő

Van

ZajszintBelso

40/26/21

ZajszintKulso

46

belteri-meret

770/283/216

kulteri-meret

658/550/275

belteri-sulykg

8

kulteri-sulykg

27

hatekonysag-seer-ww

6,1

hatekonysag-scop-ww

4

Hűtőközeg

R410A

aramfelvetel-hutesfutes-a

3,5/4,4

elektromos-betap

1 Ph, 220V-240V, 50Hz

biztositek-a

10

csohossz-maxemeles

15/8

csomeret-φ

6/10

mukodesi-tartomany-hutes-c

-10-46

mukodesi-tartomany-futes-c

-15-18

Wifi

Nincs

Garancia

3 év

Raktaron

Igen

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Daikin FTXB25C/RXB25C inverteres split klímaberendezés”értékelése elsőként