daikin_ftxs35_RXS35_klima_kistarcsa

Daikin Professional FTXS25K/RXS25L3 Klímaberendezés

362.900 Ft

 • 3D légáramlás
 • Beltéri egység csendes üzemmód
 • Gazdaságos üzemmód
 • Heti időzítő
 • Intelligens szem

Ajánlatot kérek

Termékleírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

daikin-logo

Főbb tulajdonságok:daikin-logo

DAIKIN LÉGKONDICIONÁLÓK

 • A stílusos beltéri egységekkel, széles modellválasztékkal és egyénidaikin global no 1 szabályozással a Daikin levegő-levegő hőszivattyúk kényelmes, energiahatékony megoldást nyújtanak nappaliba, hálószobába, irodába és bármely más helyiségbe.

Inverteres technológia

 • A légkondicionálókban használt inverteres technológia folyamatosan szabályozza a beltéri hőmérsékletet. A hagyományos rendszerekhez képest optimális komfortszintet biztosít, és 30%-kal csökkenti az energiaköltségeket.

Technológia

 • A Daikin célja, hogy a legújabb légkondicionálási és légkezelési technológiákat nyújtsa ügyfelei részére. Helyi Daikin szakértőnktől, viszonteladó partnerünktől további információkat tudhat meg az egységekbe beépített speciális funkciókról.

Hőszivattyú teljesítmény

 • Rendkívül meleg és hideg külső környezeti hőmérséklethez is választhat Daikin hőszivattyút, ami mindig tökéletes beltéri komfortot biztosít Önnek.

Csendes működés

 • A beltéri egységeink a tökéletes komfort érdekében rendkívül csendesek.

Hőszivattyú teljesítmény

 • Rendkívül meleg és hideg külső környezeti hőmérséklethez is választhat Daikin hőszivattyút, ami mindig tökéletes beltéri komfortot biztosít Önnek.

Többzónás intelligens szem

 • A többzónás intelligens szemmel rendelkező klíma automatikusan elirányítja a légáramlást az észlelt emberekről. Ezáltal elkerülhető a diszkomfort lehetősége, melyet a huzathatás érzete okozna, ha közvetlenül az emberekre irányítaná a légáramot. Természetesen az energiamegtakarító funkció (ha 20 percig egyik zónában sem észlel emberi jelenlétet) ezekben a berendezésekben is megtalálható

NAGYTELJESÍTMÉNYŰ ÜZEMMÓDdaikin turbo üzem

 • A legmelegebb és leghidegebb napokon szükséges, hogy a légkondicionáló gyorsan alkalmazkodjon az Ön igényeihez. A nagyteljesítményű üzemmód gomb megnyomásával a lehető legrövidebb idő alatt lehűti, vagy felfűti a helyiséget és nem kell aggódnia a magas számla miatt, mert az egység automatikusan visszakapcsol normál üzemmódra, így nincs energiaveszteség.

GAZDASÁGOS ÜZEMMÓD

 • Ha aggódik az energiaszámlák miatt, akkor a Gazdaságos üzemmód a megoldás, mert lehetdaikin gazdaságos üzemmódővé teszi a légkondicionáló berendezés energiafogyasztásának beállítását. Ezzel az üzemmóddal elkerülhető, hogy áramkimaradást okozzon akkor, amikor több berendezés üzemel egyszerre ugyanabban az időben. Azonban ne felejtse el, hogy Önnél van az irányítás, így amikor maximális hűtésre vagy fűtésre van szüksége, akkor egyszerűen csak kapcsolja ki a Gazdaságos üzemmódot.

BELTÉRI EGYSÉG CSENDES ÜZEMMÓD

zajszint daikin

 • Mondjon búcsút az álmatlan éjszakáknak a Daikin légkondicionáló berendezéssel. A hálószoba komfortját nem csak nagyon hatékony szinten tartja, de kivételesen csendes is. Valójában olyan csendes, hogy szinte hallhatatlan, mint a lehulló falevelek.

KÜLTÉRI EGYSÉG CSENDES ÜZEMMÓDdaikin éjszakai üzemmód

 • Mindenkinek szüksége van nyugodt éjszakai alvásra. A Daikin légkondicionáló berendezéssel ezt könnyen elérheti, mivel a kültéri egység “csendes üzemmódja” lehetővé teszi, hogy úgy gondoskodjon a hálószoba komfortjáról, hogy közben a szomszédok nyugalmát nem zavarja.

ONLINE SZABÁLYZÁSI LEHETŐSÉG

 • A Daikin “plug and play” Wi-Fi modulja lehetővé teszi, hogy bárhonnan és bármikor szabályozza a légkondicionáló berendezését számítógépen, okostelefonon, vagy táblagépen keresztül.

MULTI SPLIT ALKALMAZÁS

 • Ez az egység csatlakoztatható Multi split kültéri egységre. A Multi split alkalmazás lehetővé teszi számos helyiség légkondicionálását egyetlen kültéri egységről, mely olyan előnyökkel jár, mint egyszerűbb és elegánsabb telepítés, kisebb kültéri helyigénnyel. A Multi split kültéri egységekre 2-5 beltéri egység csatlakoztatható, míg a Super Multi Plus rendszerekre akár 9 beltéri egység is.

ftxjv

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Tömeg 34 kg
marka

Daikin

Klíma típus

Oldalfali split

Inverteres

Igen

Hűtőteljesítmény

2,5 kW

Fűtőteljesítmény

2,8kW

Szobameret

20-30 m²

ZajszintKulso

43

ZajszintBelso

19

hatekonysag-scop-ww

4,78

hatekonysag-seer-ww

7,9

mukodesi-tartomany-futes-c

-15-18

mukodesi-tartomany-hutes-c

-15 – 48

belteri-sulykg

8

kulteri-sulykg

34

belteri-meret

780X289X215

kulteri-meret

765X550X285

Energiaosztály

A++/A++

csohossz-maxemeles

20/15

csomeret-φ

6/10

elektromos-betap

1 Ph, 220V-240V, 50Hz

biztositek-a

C10A

Hűtőközeg

R410A

Wifi

Opcionális kérhető

Garancia

3 év

Raktaron

Igen