daikin_ftx35KM_RX35KM_klima_kistarcsa

Daikin Sensira FTXF35A/RXF35A Inverteres Split klíma

279.990 Ft

 • Inverteres vezérlés
 • Econo üzemmód
 • Gazdaságos üzemmód
 • Titánium Apatit fotokalitikus légszűrő
 • WiFi vezérlés

Ajánlatot kérek

Termékleírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Daikin Sensira FTXF35A/RXF35A Főbb tulajdonságok:daikin-logo

DAIKIN LÉGKONDICIONÁLÓK

 • A stílusos beltéri egységekkel, széles modellválasztékkal és egyéni daikin global no 1szabályozással a Daikin levegő-levegő hőszivattyúk kényelmes, energiahatékony megoldást nyújtanak nappaliba, hálószobába, irodába és bármely más helyiségbe.

Inverteres technológia

 • A daikin sensira használt inverteres technológia folyamatosan szabályozza a beltéri hőmérsékletet. A hagyományos rendszerekhez képest optimális komfortszintet biztosít, és 30%-kal csökkenti az energiaköltségeket.

Technológia

 • A Daikin célja, hogy a legújabb légkondicionálási és légkezelési technológiákat nyújtsa ügyfelei részére. Helyi Daikin szakértőnktől, viszonteladó partnerünktől további információkat tudhat meg az egységekbe beépített

speciális funkciókról.

Párásítás / párátlanítás

 • A legjobb teljesítmény és komfort biztosításához a Daikin technológia kiegészítő víztartály nélkül bármely hőmérsékleten a levegő páratartalmát is szabályozza.

Hőszivattyú teljesítmény

 • Rendkívül meleg és hideg külső környezeti hőmérséklethez is választhat Daikin hőszivattyút, ami mindig tökéletes beltéri komfortot biztosít Önnek a daikin Sensira FTXF25A/RXF25A

Hőszivattyú teljesítmény

 • Rendkívül meleg és hideg külső környezeti hőmérséklethez is választhat Daikin hőszivattyút, ami mindig tökéletes beltéri komfortot biztosít Önnek.

KOMFORT LÉGÁRAMLÁS ÜZEMMÓDdaikin komfort légáram

 • A Komfort Légáramlás üzemmód automatikusan állítja be a légáramlást, kerülve a huzathatást és kényelmes komfortot biztosít függetlenül attól, hogy Ön éppen hol tartózkodik a helyiségben.

NAGYTELJESÍTMÉNYŰ ÜZEMMÓDdaikin turbo üzem

 • A legmelegebb és leghidegebb napokon szükséges, hogy a légkondícionáló gyorsan alkalmazkodjon az Ön igényeihez. A nagyteljesítményű üzemmód gomb megnyomásával a lehető legrövidebb idő alatt lehűti, vagy felfűti a helyiséget és nem kell aggódnia a magas számla miatt, mert az egység automatikusan visszakapcsol normál üzemmódra, így nincs energiaveszteség.

GAZDASÁGOS ÜZEMMÓD

 • Ha aggódik az energiaszámlák miatt, akkor a Gazdaságos üzemmód a megoldás, mert lehetővé teszi adaikin gazdaságos üzemmód légkondicionáló berendezés energiafogyasztásának beállítását. Ezzel az üzemmóddal elkerülhető, hogy áramkimaradást okozzon akkor, amikor több berendezés üzemel egyszerre ugyanabban az időben. Azonban ne felejtse el, hogy Önnél van az irányítás, így amikor maximális hűtésre vagy fűtésre van szüksége, akkor egyszerűen csak kapcsolja ki a Gazdaságos üzemmódot.

KÜLTÉRI EGYSÉG CSENDES ÜZEMMÓD

 • Mindenkinek szüksége van nyugodt éjszakai alvásra. A Daikin daikin éjszakai üzemmódlégkondicionáló berendezéssel ezt könnyen elérheti, mivel a kültéri egység “csendes üzemmódja” lehetővé teszi, hogy úgy gondoskodjon a hálószoba komfortjáról, hogy közben a szomszédok nyugalmát nem zavarja.

Tiszta levegő

 • A Daikin titánium apatit fotokatalitikus szűrő eltávolítja a levegőben szálló részecskéket és lebontja a szagokat, úgymint a daikin szűrődohány és a házi állatok szagát. Csapdába ejti még a hatástalanított káros szerves vegyi anyagokat is, mint a baktériumokat, vírusokat és allergéneket, hogy folyamatosan tiszta levegőt biztosítson a helyiségben.

Alacsony zajszint

 • 21 dB(A) hangnyomás szintjével az új FTXF beltéri egység szinte észrevétlenül biztosítja a nyugodt éjszakai alvást.zajszint daikin

ftxjv

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

marka

Daikin

Klíma típus

Oldalfali split

Inverteres

Igen

Hűtőteljesítmény

2,5 kW

Fűtőteljesítmény

2,8 kW

Szobameret

20-30 m²

Energiaosztály

A/A

Extra szűrő

Van

belteri-sulykg

8

kulteri-sulykg

26

hatekonysag-seer-ww

5,9

hatekonysag-scop-ww

4,01

Hűtőközeg

R410A

elektromos-betap

1 Ph, 220V-240V, 50Hz

csomeret-φ

6/10

Wifi

Opcionális kérhető

Garancia

3 év

Raktaron

Igen

belteri-meret

770*286×225

kulteri-meret

658/550/275

csohossz-maxemeles

15/12

mukodesi-tartomany-futes-c

-15-18

mukodesi-tartomany-hutes-c

-10-46

ZajszintBelso

20

ZajszintKulso

34

biztositek-a

16

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Daikin Sensira FTXF35A/RXF35A Inverteres Split klíma”értékelése elsőként