boneco-p500_320x320

Stadler Form Oskar Hidegpárásító

45.000 Ft

  • ISC™ ionos ezüstkocka
  • Illóolaj adagoló
  • Beépített higrosztát
  • Éjszakai üzemmód lehalványított lámpákkal
  • 2 fokozatú üzem:
  • I. fokozat (6 watt, max. 180 g/óra)
  • II. fokozat (18 watt, max. 300 g/óra)
  • Automatikus kikapcsolás, ha a tartály üres

Ajánlatot kérek

Kategóriák: ,

Termékleírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Stadler Form Oskar Hidegpárásító

A Stadler Form Oskar Hidegpárásítóról

A készülék a természetes (hideg) párolgás elvén működik. A helyiség levegőjét egy nedvesítő betéten szívja keresztül a ventilátor segítségével.

Ez a nedvesítő betét a tartályból felszívja a vizet. A helyiség levegője ezen a nedves rétegen keresztülhalad, felvéve onnan a nedvességet. A beépített hygrosztát révén, öt lépcsőben szabályozható a páratartalom 40 – 60 %-ig. A készülék önműködően lekapcsolt ha kifogyott a tartályból a víz. 2 ventilátor sebességfokozattal rendelkezik, valamint éjszakai üzemmódban a led lehalványítható vagy lekapcsolható.

Rendelkezik, Illóolaj adagolóval, amely alkalmassá teszi aroma terápiára.

Higiénia

A készülék normál csapvízzel működtethető. Az OSKAR fontos tartozéka az antibakteriális szűrőbetét, amely nem enged a levegőbe kórokozókat. A szűrőbetét folytonos használat mellett a gyári javaslat szerint 2-3 hónapos gyakorisággal cserélendő.

Ionic Silver Cube ezüst tégla

Az ezüsttégla ezüstionok folyamatos kibocsátásával akadályozza meg a csírák és baktériumok elszaporodását a légnedvesítőben. Az ezüstionoknak kiváló mikrobaölő hatása van és ezt használja a vízben lévő kórokozók és baktériumok elpusztítására. Az ionokat kibocsátó ezüsttégla rögtön működésbe kezd, ha vízzel kerül érintkezésbe a készülék belsejében és a készülék kikapcsolt állapotában is kifejti a hatását. A Stadler Form cég egy Silversan ™ nevű anyagot használ a szabadalmaztatott technológiával készült Silver Cube gyártásánál. Ez az anyag biztosítja az ezüstionok vízben való egyenletes és állandó elosztását, emellett önmagát regenerálja, így rendkívül hosszú élettartama van. Nem lehet túladagolni, ellenáll a tisztításra használt vegyszereknek és a vízben található tipikus vegyületeknek.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

meret-sz-x-m-x-me

246 x 290 x 246

Szobameret

45-65 m²

viztartaly-merete-l

3,5

netto-tomeg-kg

3,1

szin

fehér, fekete, bronz, lime, sárga, málna

Garancia

2 év

Raktaron

Rendelhető

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Stadler Form Oskar Hidegpárásító”értékelése elsőként