Stylies Carina Nedvesítő betétes hidegpárásító

19.900 Ft

  • Antibakteriális nedvesítő betét
  • ISC™ ionos ezüstkocka
  • Energiatakarékos
  • Csendes működés
  • Állapotjelző fény
  • Automatikus kikapcsolás, ha a tartály üres

Ajánlatot kérek

Kategóriák: ,

Termékleírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Stylies Carina Nedvesítő betétes hidegpárásító

A Stylies Carina Nedvesítő betétes hidegpárásítóról

A készülék a természetes (hideg) párolgás elvén működik. A helyiség levegőjét egy antibakteriális nedvesítő betéten szívja keresztül a ventilátor segítségével.

Ez a nedvesítő betét a tartályból felszívja a vizet. A helyiség levegője ezen a nedves rétegen keresztülhalad, felvéve onnan a nedvességet.

Higiénia

A készülék normál csapvízzel működtethető. A készülék fontos tartozéka az antibakteriális szűrőbetét, amely nem enged a levegőbe kórokozókat. A szűrőbetét folytonos használat mellett a gyári javaslat szerint 2-3 hónapos gyakorisággal cserélendő.

Ionic Silver Cube ezüst tégla

Az ezüsttégla ezüstionok folyamatos kibocsátásával akadályozza meg a csírák és baktériumok elszaporodását a légnedvesítőben. Az ezüstionoknak kiváló mikrobaölő hatása van és ezt használja a vízben lévő kórokozók és baktériumok elpusztítására. Az ionokat kibocsátó ezüsttégla rögtön működésbe kezd, ha vízzel kerül érintkezésbe a készülék belsejében és a készülék kikapcsolt állapotában is kifejti a hatását. A Stadler Form cég egy Silversan ™ nevű anyagot használ a szabadalmaztatott technológiával készült Silver Cube gyártásánál. Ez az anyag biztosítja az ezüstionok vízben való egyenletes és állandó elosztását, emellett önmagát regenerálja, így rendkívül hosszú élettartama van. Nem lehet túladagolni, ellenáll a tisztításra használt vegyszereknek és a vízben található tipikus vegyületeknek

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

meret-sz-x-m-x-me

350 x 255 x 190

Szobameret

45-65 m²

viztartaly-merete-l

3,5

netto-tomeg-kg

1,6

szin

fehér

Garancia

2 év

Raktaron

Rendelhető

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Stylies Carina Nedvesítő betétes hidegpárásító”értékelése elsőként