Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

160_f_72368819_uhr4gumy25ivb0kedk7ry58r2hrh377n Toshiba klíma webshop  arrow-48-xxl

A Toshiba klíma története

A Toshiba klíma – csakúgy, mint maga a Toshiba márkanév – mindenkinek a hibátlan japán minőséget juttatja eszébe. Ez pedig nem véletlen, mert a Toshiba a japán márkák között is az egyik legjobbnak számít. 1939-es megalapítása óta  folyamatosan jelen van a technológiai gyártók élvonalában, 2009-ben az ötödik legnagyobb személyi számítógép szállítója volt. Emellett elektromos termékek minden típusának, informatikai- és kommunikációs eszközök, elektronikus anyagok és alkatrészek, valamint energetikai rendszerek és háztartási gépek gyártója és forgalmazója. Világszerte harminc különálló kutatólaboratóriumban dolgoznak a legjobb megoldásokon, háromszáznál is több leányvállalata van. 1999-ben vegyesvállalatot alapított a cég az amerikai Carrirrel,  a klímák eredeti feltalálójával és legnagyobb gyártójával – ezzel új fejezet kezdődött a Toshiba globális történetében. A klímaipar területén is maradandót alkotott: a Toshiba klíma nemcsak a minimális minőségi elvárásoknak felel meg, ennél jóval komplexebb élményt biztosít. A levegő kifogástalan minőségét különböző légtisztítási módszerek alkalmazásával éri el.

Az első split klímák a Toshibától

A Toshiba klíma több étvizedes múltra tekint vissza: az első split klímákat – amik világszerte az első ilyen berendezések voltak – 1961-ben mutatta be a piacnak a japán cég. Ezeknek a készülékeknek a lényege, hogy a beltéri és kültéri egységek csak rézcsövekkel vannak összekötve. A vállalatóriás a továbbiakban is igyekezett mindig versenytársai előtt járni, ennek köszönhető, hogy a Toshiba az elmúlt harminc évben folyamatosan forradalmi újításokkal jelentkezett. Piacvezető szerepe és népszerűsége abban rejlik, hogy a cégnél mindig is a minőség játszotta a legfontosabb szerepet. A Toshiba klíma filozófiája is ezt tükrözi, a cég jelmondata: “Nem engedhetjük meg a pontatlanságot, nincs kompromisszum, csak kiváló minőség!” A Toshiba klíma kiváló befektetés annak érdekében, hogy ideális minőségű friss levegőt biztosítsunk otthonunk, irodánk, üzlethelyiségünk számára. Közkedvelt típus a Toshiba mirai inverteres oldalfali klíma, melyet a lakossági vásárlók nagy többsége választ.

Kiemelt környezetvédelem

A Toshiba – japán versenytársaihoz hasonlóan – kiemelten fontos helyen foglalkozik a környezetvédelmi kérdésekkel, újabb és újabb környezetbarát megoldásokat keresve. A vállalat “Environmental Vision 2050” programjával új társadalmi szerepvállalásra ösztönzi versenytársait is, és a környezetvédelmi problémák megoldására keres lehetőségeket.

 

 

 

A különleges Toshiba szűrők

A Toshiba klíma egyik kulcsa a tökéletes működéshez a nagyméretű, műanyag, mosható szűrő, amely a készüléken átáramló levegőből tartóztatja fel a porszemcséket. A mechanikus légtisztítás mellett azonban intelligens tisztítási folyamat is történik a Toshiba klímákban: a gyártó ehhez a természetből vett ötletet, ezüst és tejsavenzimekkel távolítja el a levegőből a különböző kórokozókat, méghozzá nagy hatékonysággal. A megoldásnak hála a levegő bűz- és baktériummentessé válik. Emellett egyes Toshiba klímákban plazmaszűrő is található, ezek elektromos működési elven tisztítják a levegőt, hogy a legapróbb részecskéket is kiszűrje a levegőből. Ez hagyományos szűrőkkel nem megoldható. A plazmaszűrő működésekor a porszemcsék elektromosan feltöltődnek, azután a megváltozott polaritásukkal fennakadnak a klíma belső felületén, a későbbi tisztításkor így könnyen lemoshatók.

Egyes Toshiba klímákban levegő ionizátor is található. A Toshiba szakemberei olyan tökéletességre fejlesztették a megoldást, hogy a technológia képes olyan minőségű levegő előállítására zárt térben, amely természetes formájában csak vízesések közelében található. Ehhez a  beépített levegő ionizátor köbcentinként több tízezer negatív töltésű ionnal tölti fel a helyiség légterét, hogy a végeredmény természetközeli élmény legyen. Olyan, mintha friss hegyi levegővel telne meg a helyiség. A megoldásnak élettani hatása is van: csökken a stresszérzet, javul az anyagcsere, frissebb lesz a gondolkodás.

toshiba_suzumi_plus_klima_kistarcsa_RAS-B16N3KV2-E1Toshiba klíma előnyei

A már említettek mellett a Toshiba klímái további előnyökkel rendelkeznek. Ilyen az alacsony üzeeltetési költség – az inverter technológiának és a kettős forgódugattyús kompresszor kombinációjának köszönhetően magas hatásfokon működnek.

A Toshiba inverteres klímái részterheléssel is kiemelkedő hatékonysággal működnek.

Alacsony áramfogyasztás, alacsony üzemeltetési költség.

Egyszerű telepítés, magas szintű rugalmasság.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.