+36 70 603 7830,     +36 70 623 5168

Ózongenerátoros autóklíma tisztítás

autóklíma tisztítás KistarcsaMindenki számára fontos az egészséges friss levegő ezért a teljes fertőtlenítésnek az igénye hívta életre az ózongenerátoros autóklíma tisztítást.
Környezetbarát ózontechnológiával történik a makacs, kellemetlen szagok teljes megszüntetése.

Mivel az Ózon, gáz halmazállapotú így a  belső légtér egyidőben fertőtleníthető. Könnyedén behatol a kárpitokba, szőnyegekbe, és minden nehezen hozzáférhető helyen ki tudja fejteni fertőtlenítő hatását. Megsemmisíti a baktériumokat, vírusokat, penészgomba-spórákat, poratkákat és az allergiát okozó poratka ürüléket is. Az ózongenerátoros autóklíma tisztítás semlegesíti a dohányfüstöt, állatszagokat,  és egyéb kellemetlen szagokat, friss és egészséges teret hagy maga után.

Az ózonos fertőtlenítő eljárásunk maximálisan környezet- és családbarát. Nem hagy nyomot maga után, csak kellemes friss illatot.

Az ózonos fertőtlenítéssel történő Autó és autóklíma tisztítás teljesen biztonságos, 100% vegyszermentes fertőtlenítő hatású vegyület ami nem csak a klímát, szellőzőrendszert hanem a jármű egész utasterét fertőtleníti és egyben szagtalanítja alatt . 

ózongenerátoros autóklíma tisztítás

Az ózon a kezelés alatt az egész szellőzőrendszert átjárja ezért annak teljes felületét fertőtleníti.  Más vegyszeres klímafertőtlenítő szerekkel szemben az ózon nem hagy hátra egészségre káros maradványszert, nem tesz kárt az autó elektromos rendszereiben, nem hagy foltot a kárpiton.

Az eljárásnak köszönhetően az  ózon mélyre hatol és teljesen kiírtja a klímákban a bűzt okozó baktériumokat. Bármelyik más vegyszeres eljárásnál sokkal hatékonyabb klímafertőtlenítő. A kezelés után rövid idő alatt önmagától tiszta oxigénné alakul.

Bejelentkezés:

Telefonon: 06706037830, 06706235168
Emailen: [email protected]