+36 70 603 7830,     +36 70 623 5168

Aux klíma - kiváló minőség, kényelem

Az Aux Group 1986 óta forgalmazza az Aux klímákat és évek óta Kína legnagyobb vállalatai közé tartozik. Az Aux Group egyik fő termékcsaládja az Aux klíma, mely folyamatos fejlesztés és szigorú ellenőrzés mellett, garantálja a kiszámítható és kiváló minőséget.

Aux klíma

Innováció és piacvezető funkciók

Az Aux klíma kiváló választás azok számára, akik hosszú távon szeretnének otthonukban kellemes hőmérsékletet biztosítani legyen szó hűtésről vagy akár fűtésről. A klímagyártó vállalat egyedülálló módon tud lépést tartani a trendekkel és a rohamos technológiai fejlesztésekkel. Ennek köszönhetően az Aux klímaberendezések számos piacvezető innovációval és kényelmi funkciókkal rendelkeznek.

A légkoncidionálók részét képzi egy Health funkció, mely szennyeződés-, vírus- és baktériummentes levegővel látja el otthonát sterilizáció hatású hidegplazma-generátorral. Az UltraSilent csendes működés üzemmóddal a hűs levegő folyamatosan áramlik zavaró zajhatások nélkül. A klímaberendezések AntiFungus gombamentesítő funkcióval rendelkeznek. Az iFeel funkció tartózkodási helyéhez igazítja a hőmérsékletet a klíma távirányítójában elhelyezett hőmérőnek köszönhetően. A Flow4D légbefúvó rendszernek köszönhetően a beltéri egység képes vízszintes és függőleges irányú motorosan vezérelt légterelésre, mellyel elősegíti a levegő egyenlő eloszlását. A légkondicionáló berendezés a beépített Wi-Fi modulon keresztül távolról is vezérelhető okostelefonnal. A helyi villamosenergia szolgáltatóknál igényelhető a H-tarifa szolgáltatás, amellyel fűtési idényben a kedvezményes H-tarifa kerül kiszámlázásra. Használja az Aux klímáját a téli hidegben fűtésre is -25 °C külső hőmérsékletig. Ezek és sok más funkció biztosítja otthona kellemes hőmérsékletét és a friss, egészséges levegőt.

Aux Omega klímaberendezés

Aux Omega Series

Kényelem és elegancia fényes koromfekete köntösben. A japán dizájnereknek köszönhetően az Aux Omega nem csak kitűnő hőmérsékletet, de elegáns megjelenést is biztosít otthonában. Az üveghatású előlap és a magasfényű fekete borítás tökéletesen harmonizál a modern enteriőrökkel. A stílusos megjelenés számos belső értéket rejt – garantált megbízhatóságot és energiahatékonyságot. A legnagyobb kényelmet az okoseszközökkel vezérelhetőségtől, az adaptív hőmérsékletszabályzáson át, a mindig tiszta levegőt biztosító hidegplazma-generátorig, funkciók és technológiai vívmányok sokasága biztosítja.

Aux Delta klíma

Aux Delta Series

Páratlan dizájn ötvözve az innovatív technológiával. Az iF Nemzetközi Tervező Fórum díjnyertes készüléke organikus formával és matt borítással rendelkezik. Az Aux Delta klíma a stílusos megjelenés mellett számos piacvezető technológiát rejt. A Delta légkondicionáló kiváló választás otthona hűtésére és fűtésére egyaránt akár -25 °C külső hőmérsékletig. A készülék rendkívül csendes. Flow4D légbefúvó rendszerrel felszerelt, mely elősegíti a levegő egyenlő eloszlását néhány szempillantás alatt. A levegő tisztaságáról és sterilizálásáról a szűrők és a hidegplazma-generátor gondoskodnak.

Aux Gamma klíma

Aux Gamma Series

Biztos pont a maximális komforthoz. A Gamma klímaberendezés elegáns megjelenését a lágy formatervezés és a magasfényű fehér borítás adja. Rendkívül gazdaságos, megbízható a működése és számos kényelmi funkcióval rendelkezik. A nyugodt pihenéshez nélkülözhetetlen Ultra csendes üzemmód, a mindig tiszta és hűs levegőről gondoskodó öntisztító funkció vagy a Wi-Fi hálózaton keresztüli vezérlés okoseszközökről.

Aux klíma

Aux Pro Multi Freematch Series kereskedelmi légkondicionálók

Komplex légkondicionálás az Ön igényeire szabva. Az Aux Multi Freematch rendszer a komponensek teljesítményének függvényében tetszőlegesen konfigurálható akár 5 beltéri egységgel is, ezzel elérheti az optimális hőmérsékletet minden helyiségben. Egy kültéri egységhez akár 2-5 beltéri egység is csatlakoztatható. A kültéri egységhez oldalfali Omega és Delta, kazettás Cassette Pro, légcsatornázható Duct Pro vagy parapet Ceiling + Floor Pro készülék párosíthatók