+36 70 603 7830,     +36 70 623 5168

Miért a Daikin?

A Daikin klíma története visszanyúl egészen 1924-be. A  Daikin Industries Ltd. alapítója Akira Yamada úr Osakában (Japán). Kezdetben csak a repüléstechnikai ipar számára szállított fűtőberendezéseket a vállalat. Napjainkban az ipari, kereskedelmi valamint lakossági szektorban 17 ezer alkalmazott foglalkozik a minőségi légkondicionáló rendszerek tervezésével, gyártásával és értékesítésével. A direkt elpárologtatós rendszerű légkondicionáló berendezések kereskedelmi és lakossági piacán, vezető helyet tölt be a Daikin Industries Ltd. Japánban. 2006-ban az éves forgalma több mint 7 milliárd eurót tett ki.

A Daikin Klíma terjeszkedése

A belgiumi Ostendében hozta létre első európai leányvállalatát 1972-ben...
Ez lett a DAIKIN EUROPE NV. A Daikin klíma nemcsak Japánban, hanem Európában is a legfontosabb szereplővé, és legdinamikusabban fejlődő légkondicionáló gyártóvá nőtte ki magát, a kifogástalan ügyfélszolgálatnak és kedvező áraknak köszönhetően.
2004-ben a Csehországi Plzenben nyitották meg a Daikin legújabb gyárát...
Hamisítatlan európai vállalattá tette a Daikint az egész Európára kiterjedő rendkívül haladó értékesítési hálózat, és a két hatalmas termelési egység. A helyi igényekhez szigorúan illeszkedik a nemzetközi know-how alkalmazása.
1999-ben Bécstől kissé délre,Brunn am Gebirge mellett építették ki...
A Daikin Airconditioning Central Europe-ot, a Daikin közép-európai leányvállalatát. Az Ausztria , Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Cseh Köztársaság, Bulgária, Macedónia, Románia, Magyarország, Moldávia, valamint Szlovákia és Szlovénia, Szerbia és Montenegró alkotta teljes közép-európai régiót ebből a központból szolgálják ki.
Brno-ban található gyár megkezdte a működését 2005 márciusában...
Miután a Plzen-i gyár megnyitott. A Brno-i gyárban kompresszorokat gyártanak, és a gyártás területe 16 000 négyzetméter.

A megújult Daikin Klíma

 • Távirányítója rendkívül egyszerű, így a nem műszaki beállítottságúak is könnyen kezelhetik.
 • Inverter technológiájának köszönhetően rendkívül energiatakarékos az új daikin klímák. Elalvásnál még a beltéri egységen világító LED-eket is kikapcsolhatja, hogy ne zavarja Önt a felesleges fényhatás.
 • Megújult sík, stílusos elülső panel, hogy minden lakásba illeszkedjen.
 • Felhasználóbarát távirányító a könnyű kezelhetőségért.
 • Antikorrózió bevonattal ellátott kültéri burkolat és hőcserélő a korrózió megelőzésére minden időjárási körülmény között. Rendkívül jó SEER és SCOP értékek.
 • Fejlett inverter technológiájának köszönhetően nemcsak kiváló hűtési, de fűtési tulajdonságokkal bír, így Ön az otthonában akár a téli -15 fokos kinti hőmérséklet mellett is kitűnően tud fűteni és természetesen a nagy nyári melegben hűteni.
 • 4 fő funkcióval látja el kényelmünket: Hűt, fűt, párátlanít és csak ventillátor funkció (ilyenkor csak keringteti a helyiség levegőjét.)
 • Kényelmes alvás üzemmód. Függőleges automatikus légterelés, ami lehetővé teszi a teljesen vizszintes légkiifúvást, ezzel elkerülve a huzatot.
 • Titánium-apatit fotokatalizikus szűrővel van ellátva, ami kiszűri a nem kívánatos anyagokat.
 • Áramszünet esetén automatikus újraindítás funkcióval is el van látva a készülék.
 • Gyors hűtés vagy turbó üzemmód, mellyel a készülék extra gyorsan lehűti a felmelegedett helyiséget.
 • Ki és bekapcsolás időzítése 24 órás időszak alatt.
 • X-Fan funkció: a készülék kikapcsolása után a ventilátort engedi tovább működni, ezzel megakadályozza, hogy a hőcserélőn nedvesség maradjon és így ne telepedhessen meg rajta semmilyen vírus, baktérium, penészgomba.
 • A Daikin klímában a titánium apatit fotokatalitikus szűrő eltávolítja a levegőben szálló részecskéket és lebontja a szagokat, úgymint a dohány és a házi állatok szagát.
 • Csapdába ejti még a hatástalanított káros szerves vegyi anyagokat is, mint a baktériumokat, vírusokat és allergéneket, hogy folyamatosan tiszta levegőt biztosítson a helyiségben.