A Fisher klíma

A Fisher Aircon Solutions LLC 1999 óta gyártat klíma- és klímatechnikai berendezéseket. A termékportfólióba tartozik a klímák mellett még a légfüggöny, fan coil és a víz-víz hőszivattyú, továbbá a LED izzók is, valamint hamarosan megjelenünk a moduláris folyadékhűtőkkel is. Az amerikai székhelyű cég az európai piacra európai mérnökök által megálmodott klímaberendezéseket forgalmaz. Ha Fisher klímaberendezést vásárolsz, akkor a legtöbb extra funkció mellett az extra takarékosság előnyeit is élvezheted.

A Fisher Klíma garantálja, hogy bármely Magyarországon forgalmazott márkához képest a legnagyobb számú extra funkció és kategóriánként az élmezőnybe tartozó hatékonysági értékek kombinációját kapod tőlünk. Átlag feletti garanciával, kiváló szakemberek, telepítők forgalmazásában, és így a készüléked a legtöbb funkciót a legjobb ár-érték arány mellett hozza!

A termékek filozófiája:

Olyan berendezéseket álmodunk, melyek stabil és megbízható hűtőkörükkel alapozzák meg a termék alapfunkcióit, és erre épül egy speciális extra funkciókból álló értéknövelés. A mi célunk, hogy az alap hűtő-fűtő funkciók rendkívül üzembiztos működése mellett magas színvonalú extra funkciókat nyújtsunk a berendezéseinket választó felhasználóknak!

Fichert art antracit klíma

Fisher ART klíma – Okoskészülék falra szerelve

A Fisher ART klímaberendezések nemcsak tökéletes komfortérzetet biztosítanak, de igazi okoskészülékként funkcionálnak. Telefonon keresztül bárhonnan kommunikálhatunk a berendezéssel, időre beállíthatjuk a kívánt hőfokot, így mire hazaérünk, a kívánt hőmérsékletű lakás fogad.

A Fisher ART klíma további tulajdonságai

Plazmaszűrővel is felszerelt, ez egy aktív elektrosztatikus szűrű, ami először polarizálja a szennyeződést, azután elektronikusan leválasztja. Ennek köszönhetően hatékonyan távolítja el a levegőből az apró porrészecskéket, valamint a kellemetlen szagokat, a cigarettafüstöt, az ételszagot, továbbá a polleneket és a baktériumokat is.

Dizájnos külső megjelenése mellett a Fisher ART klíma 3D inverteres teljesítményszabályozása rendkívül hatékony. Ennek köszönhetően éves szinten a hagyományos berendezésekhez képest akár 40-50 százalékos energiamegtakarítás is elérhető.  A készülék kompresszora mellett a kültéri és beltéri egységek ventillátormotorja is inverteres szabályozással működik, így jóval csöndesebb üzemidőben.

Miért tökéletes választás?

Mert a Fisher ART klíma olyan funkciókkal van ellátva, melyektől a használata nemcsak egyszerű, hanem már szinte élmény lesz. Ilyen tartozék:

A NÖVELT HATÉKONYSÁGÚ PORSZŰRŐ. 

AZ AUTOMATIKUS ÉJSZAKAI KOMFORT ÜZEMMÓD: a pihentető alvásbaN elsötétülő kijelzővel és csökkentett zajszinttel segít a készülék

HIDEG KATALITIKUS SZAGTALANÍTÓ FINOMSZŰRŰ: a speciális bevonattal ellátott szűrő nagy hatékonysággal távolítja el a levegőből a kellemetlen szagokat, és az egészségre veszélyes gázokat (formaldehideket, szerves oldószereket, stb)

MELEGINDÍTÁS FUNKCIÓ: fűtési üzemmódban a beltéri ventillátor csak a hőcserélő felmelegedése után indul el, vagyis nem fúj hideget a légtérbe.

NÉGYIRÁNYÚ LÉGTERELÉS (fel, le, jobbra, balra) az egyenletes légelosztásért.

“FOLLOW ME” FUNKCIÓ: kihelyezett hőérzékelés a személyre szabott igények kielégítéséért. A távirányítóban elhelyezett hőérzékelő egy gombnyomással aktivizálható. Ezután, ha a távirányítót a szoba egy megfelelő, jellemző pontján helyezzük el, vagyis ott, ahol a legtöbbet tartózkodunk. A berendezés tökéletesen tud igazodni az igényeinkhez és pontosan tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

TEMPERÁLÁSI FUNKCIÓ: megfelelő beállítás után – a fagyvédelem elkerülése érdekében – a készülék automatikusan bekapcsol, ha a levegő hőfoka 8°C alá csökken. Ez a funkció különösen nyaralóknál, vagy ritkán használt lakásoknál hasznos.

ÖNTISZTÍTÁS: a rendszer annyira intelligens, hogy megakadályozza a belső hőcserélő felület penészedését, gombásodását és a baktériumok megtelepedését a készülékben. Hűtés és párátlanítás után a távirányító gombjának megnyomásával választható ez a funkció.

Elegáns megjelenés

Akár az iPHONE GOLD, akár az Antracit szürke színt választod, a FisherArt klíma kiemeli otthonod stílusát.

Fisher Art iphonegold

iPHONEGOLD kivitel

Fichert art antracit klíma
Antracitszürke kivitel

Kellemes légkört teremt

Akármilyen otthoni programot választasz is, a Fisher ART klíma élvonalbeli technológiája zajtalanul teremti meg hozzá a kellemes légkört, lágy fényei pedig a sejtelmes hangulatot.