Gree, a világ egyik legnagyobbja

A Gree klíma az egyik legnagyobb a világ légkondicionáló gyárai közül. A kínai központú vállalatóriásnál évente több millió készüléket gyártanak. Ezeknek csak egy része kerül forgalomba Gree klíma néven: azok, amelyek megfelelnek egy 14 pontos szigorú minőségellenőrzési eljárásnak. A többi készülék, mely a 14 pontos előírásból akár csak egynek nem tud eleget tenni, a megrendelő által szabadon választott márkanéven kerül forgalomba. A cég termékei Magyarországon egyéb más márkaneveken is ismertek.
Attól függetlenül, hogy a Gree által gyártott klíma megfelel-e a cégen belüli szigorú minőség-ellenőrzésnek, valamennyi készülékük eleget tesz az egyéb minőségi elvárásoknak.

Több tízmilliós kapacitás éventeGREE_KLima_gyar

Fiatal cégről van szó, a gyár 1991-ben jött létre Kínában, egy Zhuhai nevű városban. Mostanra a nemzetközi légkondicionáló iparág vezető szereplő lett. Ezt  a kutatás-fejlesztésnek, valamint az új gyártási tehcnológia, és az új értékesítési és marketing módszerek bevezetésének köszönheti. Az óriásvállalattá váló cég brazíliai, pakisztáni és kínai gyáraiban összesen 70 ezer embert alkalmaz. A vezetőség elkötelezett amellett, hogy magas minőségű, csúcstechnológiás termékekkel szolgálja ki a felhasználókat szerte a világon. Ennek érdekében gyártási kapacitását a lehető legmagasabb szinten járatja. Ez évente 60 millió darab lakossági, valamint 5 és fél millió darab kereskedelmi klímaberendezést jelent. A gyártó klíma termékeivel a világ 200 országának piacán van jelen. 2012 óta pedig első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján. Megbízhatósága, kifogástalan minőségének, valamint a széles termékválasztéknak és az egyedi értékesítési módszernek köszönhetően több mint 300 millió felhasználó otthonában működik a világon Gree klíma.

 

Gree klíma a világeseményeken

2010SouthAfrica
A gyártó a 2010-es foci vb partnere is volt

Nem véletlen, hogy a Gree klíma neve szinte mindenki számára ismerős. A márka az elmúlt években rendszeresen jelen volt világszínvonalú sporteseményeken. A kínai gyártó volt a beszállítója például a 2008-as pekingi olimpiának, a 2010-es dél-afrikai labdarúgó világbajnokságnak, valamint a 2014-es szocsi téli olimpiának. 2016-ban folytatódott a sor: a brazíliai nyári olimpiai játékokon az épületek hűtéséről-fűtéséről is a gyártó lakossági és kereskedelmi klímák gondoskodtak. A cégóriás 2012 óta első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó vállalatok listáján, és az egyetlen kínai gyártó a HVAC területen, ami elnyerte a „World Brand” kitüntetést. A Forbes magazin kimutatása szerint 2015-ben a Gree lett a világ 385. legnagyobb nyilvános cége. A világ első számú klíma márkája a GREE, melyet az Euromonitor International Ltd. piackutató cég által kiadott tanúsítvány is igazol.

Gree klíma logoA klíma mára a világ legtöbb országában, így Magyarországon is közismertnek számít, a társaság folyamatos fejlesztéseinek, új értékesítési módszereinek és viszonteladói hálózat kiépítésének köszönhetően. A Kistarcsaklíma egyik legfontosabb célja, hogy a minőség és a megbízhatóság állandó szem előtt tartásával kiváló termékekkel, állandó megújulással, fejlesztésekkel, versenyképes árakkal, képzett szakemberekkel álljunk partnereink, vevőkörünk rendelkezésére a klíma-hűtés-fűtés- légtechnika piacán.

Gree klíma típusai

A Gree márkanév alatt rengeteg típust találhatunk. Az egyik legnépszerűbb a Gree Comfort X, amely rendkívül energiatakarékos eszköznek számít a piacon, ami annak köszönhető, hogy készenléte mindössze 1 wattos. Ez a Gree klíma típus “A” energiaosztályos, nagyszerű zajszinttel és minőséggel, fehér, digitális kijelzős beltéri egységgel kapható. Különböző teljesítményű kivitelekben forgalmazzuk: 2,5 kW-tól akár 6,5 kW-ig. A Gree klíma következő darabja a Gree Comfort X nevet kapta, melynek jellemzői ugyanazok, mint a Gree Comfort inverternek, a beltéri egység viszont már Cold Plasma szűrőt és WIFI-t is tartalmaz.

 

Gree U-Crown

gree-u-crown_klima_futesreA Gree másik legesztétikusabb és legszebb típusa a Gree U-crown inverter. Kétféle színben, bronzban és bordó változatban is kapható. A csúcsmodellje természetesen tartalmazza a legfontosabb tulajdonságokat, az 1 wattos készenlétet, a 8 Celsius fokos fűtési temperálást, a Cold Plasma szűrőt, az I-Feel szenzort. A termék igényes digitális kijelzővel rendelkezik, amely az előlap mögé van elrejtve, valamint “A” energiaosztályos.

A Gree U-Crown termékének bordó verziója a kistarcsai (Kistarcsa, Szabadság út 2. ) bemutatótermünkben megtekinthető.