+36 70 603 7830,     +36 70 623 5168

Miért a Gree?

Gree klímák a világon a légkondicionáló gyárak között az egyik legnagyobbként vannak jelen. Kínában található meg a Gree klíma gyára, több millió készüléket gyártanak évente. Itt viszont fontos megemlíteni, hogy Gree néven csak egy részük kerül forgalomba, ezek pedig megfelelnek egy 14 pontos szigorú minőségellenőrzési eljárásnak.Azok a készülékek, amelyek nem felelnek meg a 14 pontból valamelyiknek, azok márkanevét a megrendelő szabadon választhatja ki. A Gree klímák termékei hazánkban elterjedtek más egyéb márkaneveken is. Természetesen, ahogy bármely más klíma, a Gree klíma és más nevű egységei is megfelelnek bármilyen minőségi kritériumnak.

Gree klíma gyárról

A gyár a kínai Zhuhai-ban alakult 1991-ben. Mára a kutatás-fejlesztések következtében, az új gyártási technológiai, értékesítési és marketing módszerek bevezetésének eredményeként a nemzetközi légkondicionáló iparág vezető szereplője lett.
A gyár vezetése elkötelezett amellett, hogy világszerte a felhasználókat magas minőségű, csúcstechnológiás termékekkel szolgálja ki. Brazíliai, pakisztáni és 7 kínai gyárában, 70 000 alkalmazottal, számos kiváló minőségű piacvezető terméket állít elő. Jelenlegi gyártási kapacitása 60 millió lakossági és 5,5 millió kereskedelmi klímaberendezés évente. Termékeivel a világ 200 országának piacán van jelen. 2012 óta a gyár első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján. A széles termékválasztéknak, a jó minőségnek, az egyedi értékesítési módszernek köszönhetően mára világszerte, több mint 300 millió felhasználó otthonában van Gree klímaberendezés.

Gree klímák támogatásai

A gyár világszerte erősítve a Gree népszerűségét az elmúlt években több, nagy nemzetközi beruházásnak volt a nyertese, beszállítója. Többek között hozzájárult a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékok, a 2010-es FIFA Világbajnokság Dél-Afrikában, vagy a 2014-es Téli Olimpia Socsi-ban, projektek megvalósulásához. 2016-ban újabb Gree mega referenciával gazdagodik a lista, Rio de Janeiróban a 2016-os brazíliai nyári olimpiai játékok épületeinek kényelméről is Gree lakossági és kereskedelmi klíma berendezések gondoskodnak.

2012 óta a gyár első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján. A Gree klíma az egyetlen kínai gyártó a HVAC területen, ami elnyerte a „World Brand” kitüntetést. 2015-ös évben a Forbes magazin kimutatása alapján a Gree lett a világ 385. legnagyobb nyilvános cége. A világ első számú klíma márkája a GREE, melyet az Euromonitor International Ltd. piackutató cég által kiadott tanúsítvány is igazol.
Folyamatos fejlesztésekkel, új értékesítési módszerekkel, viszonteladói hálózat építéssel, marketing tevékenységgel mára elérte, hogy a Gree név minden magyar, klímaberendezés iránt érdeklődő ember számára ismert legyen és egyre több otthonban biztosítja a kellemes komfort érzetet Gree klímaberendezés.

Alapvető célunk, hogy a MINŐSÉG és MEGBÍZHATÓSÁG állandó szem előtt tartása mellett kiváló Gree termékekkel, állandó megújulással, fejlesztésekkel, versenyképes árakkal, képzett szakemberekkel álljunk partnereink, vevőkörünk rendelkezésére a klíma-hűtés-fűtés- légtechnika piacán.

Hogy mennyire igaz vagy nem igaz a hasonlat, azt mindenki döntse el magának.

Gree klíma típusok

Gree ComfortX inverter

A Gree ComfortX inverter egy nagyon energiatakarékos eszköznek számít a piacon, ugyanis a készenléte 1 wattos mindössze. Ez a Gree klíma egység A energiaosztályos, nagyszerű zajszinttel és minőséggel, fehér, digitális kijelzős beltéri egységgel rendelkezik. Különböző teljesítménnyel rendelkezhetnek, 2,5 kW-tól akár 6,5 kW-ig is terjedhet. A Gree klíma következő darabja a Gree Comfort X inverter nevet kapta, melynek jellemzői ugyanazok, mint a Gree Comfort inverternek, a beltéri egység viszont már Cold Plasma szűrőt is tartalmaz.

Gree Office inverter

A Gree Office inverter egységének köszönhetően akár -15 fokban is tökéletes fűtést biztosít a Gree klíma. Egy igényes szürke csíkban helyezkedik el a nagyméretű digitális kijelző. Ez a Gree klíma típus A+ energiaosztályos és inverteres kompresszorral van felszerelve. Cold Plasma szűrőt a Gree Office inverter beltéri egysége is tartalmaz.

Gree U-Crown

A Gree klímák egyik legesztétikusabb és legszebb típusa a Gree U-crown inverter, melyet kétféle színben is lehet kapni, bronz és bordó színekben. Csúcsmodellje természetesen tartalmazza a legfontosabb tulajdonságokat, az 1 wattos készenlétet, a 8 Celsius fokos fűtési temperálást, a Cold Plasma szűrőt, az I-Feel szenzort. A termék igényes digitális kijelzővel rendelkezik, amely az előlap mögé van elrejtve, valamint A energiaosztályos.

A Gree U-Crown termékének bordó verzióját Kistarcsa, Szabadság út 2. szám alatt található bemutatótermünkben meg is tekinthetik a Kedves érdeklődők. Bemutatótermünkben ingyenes helyszíni felmérést és szak-tanácsadást is kínálunk a hozzánk betérő Ügyfeleknek!