+36 70 603 7830,     +36 70 623 5168

Hitachi klíma

A Hitachi több mint száz éves múlttal rendelkező japán óriásvállalat. A csúcstechnológiára és szolgáltatásokra specializálódott konglomerátum 1910-ben kedte működését. Nincs a technológiának olyan területe, ahol ne alkotott volna maradandót: IT, elektronika, építőipar, autóipari rendszerek, digitális média- és háztartási elektronikai eszközök. Nem véletlen, hogy a cég 2009 óta a harmadik legnagyobb technológiai vállalat a világon. A hűtőiparban, a légkondicionálás területén is a csúcstermékek között szerepelnek a Hitachi berendezései. A japán cég elkötelezett a környezetvédelem mellett, kompresszorai A és AA energia-besorolásúak. A Hitachi professzionális kompresszortechnikájának eredményeként légkondicionálói az egyik legcsöndesebbek a piacon. Klímafejlesztéseiben folyamatos megújulásra törekszik, sokoldalú, innovatív termékskálájáról minden igényt kielégítően választhatnak a felhasználók.

Zöld célok, környezetkímélő megoldások

A Hitachi – ahogy a japán gyártók általában – a környezetbarát megoldások képviselője. A zöld gondolkodás egészen a tervezéstől kezdve jelen van a terméknél, és végigkíséri azt a gyártáson, a telepítésen és a felszerelésen át egészen az üzemeltetésig. A vállalat jelmondata, “Készülj a jövőre” tökéletesen összefoglalja a cég elhivatottságát a jövő iránt. Környezetbarát és korszerű légkondicionáló termékei ötvözik a nagy teljesítményt a költséghatékonysággal és a megbízhatósággal. Ehhez párosulnak a korszerű szabályozórendszerek, amiknek köszönhetően minden Hitachi klíma megfelel a legkülönbözőbb alkalmazási- és specifikációs elvárásoknak is. A Hitachi nagy hangsúlyt fektet a minőségi viszonteladói hálózat biztosítására is: tapasztalt szakemberekkel, mérnökökkel dolgozik együtt. A tartalék alkatrész készlet mellett helyi termékek is rendelkezésre állnak, melyekhez folyamatos műszaki támogatás érkezik Japánból.

hitachi_economy_RAK35PEC_RAC35WEC_klima_kistarcsaMiért válasszunk Hitachi klímát?

Mert a hatékonysága majdnem száz százalékos, az úgynevezett aktív teljesítmény modulnak (Power Active Module) köszönhetően. A PAM szabályozó rendszere minimális teljesítményveszteséget tesz lehetővé azzal, hogy letükrözi az áramimpulzus formáját, éppen a torzítás elkerülése érdekében. Így nő a berendezés energiahatékonysága. A PAM az összes Hitachi Monozone és Multizone klímában megtalálható. Egyszerre biztosít maximális komfortérzetet, miközben környezetbarát is. 

Mert kiváló hatékonysággal fűt is, akár -15 Celsius fokon is. A PAM inverterei 1 százalék alá csökkentik a teljesítményveszteséget. A COP érték 4,40, ami az iparban egyedülállónak számít és még az eddiginél is hatékonyabb fűtési teljesítményt eredményez.

Mert energiatakarékos. A DC inverteres PAM technológiának köszönhetően A kategóriás energioasztályba tartoznak a Hitachi klímák. Ez a besorolás a legmagasabb energiafelhasználási hatásfokot jelenti.

Mert a Hitachi klímái kiváló légminőséget biztosítanak. A cég valamennyi légkondicionáló berendezésében SPX-CH5, vagy SPX-CH11 jelzésű, mosható szén- és antibakteriális légtisztító szűrők találhatók. Ezekből mosással könnyen eltávolíthatók a szennyeződések és a kellemetlen szagok is. Akár húzszor is moshatók a szűrők és újra felhasználhatók a Hitachi klímáiban.

Hitachi klíma tulajdonságai

Az elektronika legújabb vívmányai alkalmazásával akár egy napelem a Hitachi klíma R410a hűtőközegű teljes körű DC inverteres sorozata más dimenziót ad a légkondicionálás hagyományos felfogásának. 2.0 kW-tól 5,0 kW-ig terjedő fűtő- és hűtőkapacitásával, a DC inverteres mono split, R410a hűtőközeggel töltött SUMMIT termékcsaládja, DC scroll-kompresszorokkal vagy DC iker forgórészű kompresszorokkal szerelve kiváló teljesítmény- és hatásfok mutatók mellett üzemelnek.

  • DC inverteres PAM szabályozás
  • Páratlan COP mutató : 4,46-ig (AA) hűtéskor / 4,42 (AA) fűtéskor
  • A kis zajterhelés mindössze 20dBA elalvás üzemmódban
  • Fűtés -15°C külső környezeti hőmérsékletig
  • Automatikus újraindítás előző üzemmódban, valamint automatikus átkapcsolás
  • Mosható szén- és antibakteriális légtisztító szűrő
  • 24 órás késleltetésű hitachi klíma távvezérlő
  • R410a hűtőközeg

Multi klíma rendszerek, egy kültéri egység akár 6 db beltéri egységgel is használható 10 év garanciával.