LG klíma: befektetés a jövőbe

Kevés olyan elektronikai cég van a világon, mely a technológia olyan sok területén lenne piacvezető, mint az LG. Legyen szó háztartási berendezésekről és légkondicionálási megoldásokról, házi szórakoztató rendszerekről, mobil kommunikációs eszközökről, gépkocsi-komponensekről, az LG mindenhol jelen van. És nem is akárhogyan: a világ vezető vállalataként teszi logóit a cég a paneltévékre, mobileszközökre, mosógépekre, hűtőszekrényekre, légkondicionálókra is. Az LG innovatív megoldásai, kiváló minőségű termékei valójában a jövőbe való befektetést jelentenek. Kínálatunkban megtalálható az LG klíma széles palettája – oldalfali, kazettás és légcsatornázható berendezések.

LG – Az élet jó

Az LG márkanév a “Life’s Good”, vagyis “Az élet jó” szlogán röviditése, ami tökéletesen összefoglalja a társaság által képviselt értékeket. LG Electronics szellemiségét a kezdetektől, az 1958-as alapítástól fogva a boldogabb, jobb élet megteremtésének célja jellemezte, ezt a hozzáállást képviselik termékeik gyártásakor is. Az LG a folyamatos innovációnak, állandó fejlődésnek köszönhetően a jelen és a jövő egyik gyorsan fejlődő, intelligens márkanevének számít. A technológiai szakértelem minden, a gyárból kikerülő LG Electronics terméket jellemez, beleértve az LG klímát is.

Dizájnos komfort

Az LG ARTCOOL Slim Inverter V típusú klímája is egy a legdizájnosabb modellek közül. A modern, elegáns kialakítású berendezés magába foglalja az LG légkondicionálási csúcstechnológiájának számos pontját. A keskeny, sima, kifinomult kialakítás és az apró részletek nagy tudást rejtenek: a készülékben az LG új Inverter V technológiája és az aktív energiaszabályzás korlátozhatja a kompresszor motor megtáplálásának frekvenciáját, így hatékonyan szabályozza a hűtőteljesítményt. Ez magas hatásfokot eredményez, mely jelentősen csökkenti az energiafogyasztást. Egy újabb okosklíma, melyet bárhonnan és bármikor szabályozhatunk.

LG klíma ArtCool