Midea klíma – Kis kínaiból az egyik legnagyobb

Fiatal kora ellenére a Midea manapság az egyik legnagyobb háztartási gép- és klímagyártónak számít a világon. 1968-ban alapították, és az elmúlt majdnem ötven évben folyamatosan tört előre. Olyan sikeres volt a cég menetelése, hogy 2011-ben már 22 milliárd dollárnyi összbevétellel büszkélkedhetett, amiből futotta arra, hogy Kínában és világszerte is 150 ezernél több munkahelyet hozzon létre. A cég egyre növekvő népszerűségét annak köszönheti, hogy az értékteremtést alapelvének tartja, miközben a piaci igényekre folyamatosan és gyorsan reagál. Tevékenységét költséghatékonyan szervezi, és figyelembe veszi a vásárlók elégedettségét, visszajelzéseit. Ennek köszönhetően a Midea világszerte átfogó és sokszínű termékportfóliót képes a fogyasztók elé tárni. Fejlett és előremutató hulladékkezelési eljárást alkalmaz, hogy a gazdaságossági és természetvédelmi alapelveknek maximálisan megfeleljen.

 

Felelős jelenlét a piacon

A Midea mára vezető branddé vált Kínában, miközben gyártóegységei vannak Vietnámban, Belorussziában, Egyiptomban, Indonéziában és Argentínában is. A cég világszerte újabb gyárak megnyitását tervezi, ezalatt nemzetközi szintre emeli és ott is tartja disztribúciós tevékenységét.

A jövőbe tekintve a Midea elkötelezett a felelős feladatvállalás mellett, ennek jegyében folytatja azt az újító, növekvő és kezdeményező hozzáállást, mely mostanra az egyik legdinamikusabban fejlődő nagyvállalattá tette. Az üzleti szegmensben betöltött minél komolyabb szerepe mellett a Midea klíma törekszik arra, hogy felelősségteljes résztvevőként legyen jelen a világpiacon.

A Midea 2003 óta van jelen a magyar piacon. Azóta folyamatosan nő a népszerűsége, 2008-ban már a három legismertebb márka közé tartozott. Első öt éve alatt húszezer szettet értékesített itthon a cég. Az oldalfali mono- és multi split klímák után kereskedelmi légkondicionálókkal bővült a kínálat: kazettás és légcsatornázható készülékei egyaránt kaphatók.

Miért a Midea klíma?

Mert a Midea klíma a legnépszerűbb, és a legnagyobb választékkal rendelkezik. A márka termékei nemcsak kiváló minőségűek, hanem jó ár-érték arányuknak köszönhetően könnyen elérhetők.

Mert a Midea klíma öt év teljes körű garanciát vállal termékeire, ennek köszönhetően minden korábbinál nagyobb teret kapott az inverteres klímák a lakossági- és a kereskedelmi készülékek piacán egyaránt.

Klímák mellett hővisszanyerős szellőztetőt is gyárt és forgalmaz, ez Midea HRV néven érhető el. A levegő-víz hőszivattyús rendszereivel 2013 óta van jelen a piacon.

Mert a Midea klíma a lakossági termékek mellett 2010 óta ipari készülékeket is készít, folyadékhűtőkkel és MDV multi rendszerekkel.