Midea klíma – Kis kínaiból az egyik legnagyobb

Fiatal kora ellenére a Midea manapság az egyik legnagyobb háztartási gép- és klímagyártónak számít a világon. 1968-ban alapították, és az elmúlt majdnem ötven évben folyamatosan tört előre. Olyan sikeres volt a cég menetelése, hogy 2011-ben már 22 milliárd dollárnyi összbevétellel büszkélkedhetett, amiből futotta arra, hogy Kínában és világszerte is 150 ezernél több munkahelyet hozzon létre. A cég egyre növekvő népszerűségét annak köszönheti, hogy az értékteremtést alapelvének tartja, miközben a piaci igényekre folyamatosan és gyorsan reagál. Tevékenységét költséghatékonyan szervezi, és figyelembe veszi a vásárlók elégedettségét, visszajelzéseit. Ennek köszönhetően a Midea világszerte átfogó és sokszínű termékportfóliót képes a fogyasztók elé tárni. Fejlett és előremutató hulladékkezelési eljárást alkalmaz, hogy a gazdaságossági és természetvédelmi alapelveknek maximálisan megfeleljen.

Felelős jelenlét a piacon

A Midea mára vezető branddé vált Kínában, miközben gyártóegységei vannak Vietnámban, Belorussziában, Egyiptomban, Indonéziában és Argentínában is. A cég világszerte újabb gyárak megnyitását tervezi, ezalatt nemzetközi szintre emeli és ott is tartja disztribúciós tevékenységét.

A jövőbe tekintve a Midea elkötelezett a felelős feladatvállalás mellett, ennek jegyében folytatja azt az újító, növekvő és kezdeményező hozzáállást, mely mostanra az egyik legdinamikusabban fejlődő nagyvállalattá tette. Az üzleti szegmensben betöltött minél komolyabb szerepe mellett a Midea klíma törekszik arra, hogy felelősségteljes résztvevőként legyen jelen a világpiacon.

A Midea 2003 óta van jelen a magyar piacon. Azóta folyamatosan nő a népszerűsége, 2008-ban már a három legismertebb márka közé tartozott. Első öt éve alatt húszezer szettet értékesített itthon a cég. Az oldalfali mono- és multi split klímák után kereskedelmi légkondicionálókkal bővült a kínálat: kazettás és légcsatornázható készülékei egyaránt kaphatók.

Miért a Midea klíma?

A Midea klímaberendezései a legszélesebb termékpalettán elérhetőek amik nem csak kiváló minőségűek, hanem az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkeznek. Széleskörűen alkalmazhatóak legyen szó akár otthoni vagy ipari légkondicionálósról, komplett fűtési rendszerként hasznosítható M-Thermal levegő-víz hőszivattyúkról, folyadékhűtőkről, HRV hővisszanyerős szellőztető berendezésekről vagy a legkülönbözőbb összetételben is megtervezhető MDV multi rendszerekről.

MDV by Midea

Az MDV márkajelzésű split klímaberendezések kifejezetten lakossági célra lettek kifejlesztve mono vagy multisplit megoldásban. Az alacsonyabb árkategória ellenére ezek a típusok is a Midea által előírt minőségi irányelveknek megfelelően készülnek, így ha ezt a termékcsaládot választod, garantáltan nem fogsz csalódni a teljesítményében. Minden lakossági teljesítményfokozatban elérhető, így 2,5kW-os, 3,5kW-os, 5,2kW-os és 7kW-os teljesítményben is megvásárolhatod. Folyamatos fejlesztései és egyszerű felépítése miatt a gyermekbetegségek korából régen kinőtte magát, és a legmodernebb, R32 hűtőközeggel töltve kerül hozzád felszerelésre.

MDV

Midea Blanc

A belépő szériás klímaberendezés az évek során sok változáson ment keresztül, a közkedvelt Blanc-ot folyamatos fejlesztések tették mára az egyik legmodernebb elérhető árú klímaberendezéssé. Az új technológiás robotizált összeszerelésnek köszönhetően a gyártósorról lekerült minden darab ugyanabban a kiváló minőségben készül el. Szintén a lakossági teljesítményfokozatokban megvásárolható típus, 2021-től beépített wifi vezérlővel kapható.

Midea Blanc Wifi klíma

Midea Mission II

Ez a típus a Midea fűtésre optimalizált oldalfali klímaberendezése, a kültéri egység csepptálca fűtéssel fel van szerelve, -25°C külső környezeti hőmérsékletig tud üzemelni, emiatt a legnagyobb hidegekben is képes felfűteni és melegen tartani az otthonodat, a leolvasztási ciklusokat pedig a lehető leggyorsabban képes elvégezni. Kapható a standard lakossági méretekben, azaz 2,6kW3,5kW5,3kW és 7,0kW-os teljesítményekben vásárolható meg. 3D légterelésének köszönhetően vízszintesen és függőlegesen is tudja irányítani a kifújt levegőt, a helység hőmérsékleteit a beépített wifi modullal bárhonnan lehet szabályozni.

Midea_mission

Midea Breezeless+

Midea Breezeless+ a márka oldalfali zászlóshajója. Fűtésre optimalizált kültéri egységgel rendelkezik, külső -25°C hőmérsékletig képes üzemszerűen dolgozni, beépített wifi modul gondoskodik a távoli elérés lehetőségéről, enyhébb külső hőmérséklet mellett pedig az 5,6-os SCOP érték miatt a ma kapható legenergiatakarékosabb modellek közé sorolható. A Breezeless+ csak egy teljesítményfokozatban kapható, 3,5kW-os verzióban. Ennek oka a különlegessége, ugyanis ha a szoba már elérte a beállított hőmérsékletet, képes átállítani magát úgynevezett lágy légáram funkcióra. Ezt a funkciót a távirányítón lehet bekapcsolni, és ilyenkor a légterelő lapátok összesen 7928 apró lyukacskáin és a beltéri egység oldalán lévő kifújónyíláson keresztül nagyon kis sebességgel szivárogtatja ki a hűvös levegőt. Képes a beltéri egység 20,5dB(A) hangnyomásszinten is üzemelni, emiatt biztosan nem lesz zavaró a működése.

Midea Breezless klíma