Midea klíma – Kis kínaiból az egyik legnagyobb

Fiatal kora ellenére a Midea manapság az egyik legnagyobb háztartási gép- és klímagyártónak számít a világon. 1968-ban alapították, és az elmúlt majdnem ötven évben folyamatosan tört előre. Olyan sikeres volt a cég menetelése, hogy 2011-ben már 22 milliárd dollárnyi összbevétellel büszkélkedhetett, amiből futotta arra, hogy Kínában és világszerte is 150 ezernél több munkahelyet hozzon létre. A cég egyre növekvő népszerűségét annak köszönheti, hogy az értékteremtést alapelvének tartja, miközben a piaci igényekre folyamatosan és gyorsan reagál. Tevékenységét költséghatékonyan szervezi, és figyelembe veszi a vásárlók elégedettségét, visszajelzéseit. Ennek köszönhetően a Midea világszerte átfogó és sokszínű termékportfóliót képes a fogyasztók elé tárni. Fejlett és előremutató hulladékkezelési eljárást alkalmaz, hogy a gazdaságossági és természetvédelmi alapelveknek maximálisan megfeleljen.

Midea logo

Felelős jelenlét a piacon

A Midea mára vezető branddé vált Kínában, miközben gyártóegységei vannak Vietnámban, Belorussziában, Egyiptomban, Indonéziában és Argentínában is. A cég világszerte újabb gyárak megnyitását tervezi, ezalatt nemzetközi szintre emeli és ott is tartja disztribúciós tevékenységét.

A jövőbe tekintve a Midea elkötelezett a felelős feladatvállalás mellett, ennek jegyében folytatja azt az újító, növekvő és kezdeményező hozzáállást, mely mostanra az egyik legdinamikusabban fejlődő nagyvállalattá tette. Az üzleti szegmensben betöltött minél komolyabb szerepe mellett a Midea klíma törekszik arra, hogy felelősségteljes résztvevőként legyen jelen a világpiacon.

A Midea 2003 óta van jelen a magyar piacon. Azóta folyamatosan nő a népszerűsége, 2008-ban már a három legismertebb márka közé tartozott. Első öt éve alatt húszezer szettet értékesített itthon a cég. Az oldalfali mono- és multi split klímák után kereskedelmi légkondicionálókkal bővült a kínálat: kazettás és légcsatornázható készülékei egyaránt kaphatók.

Miért a Midea klíma?

A Midea klímaberendezései a legszélesebb termékpalettán elérhetőek amik nem csak kiváló minőségűek, hanem az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkeznek. Széleskörűen alkalmazhatóak legyen szó akár otthoni vagy ipari légkondicionálósról, komplett fűtési rendszerként hasznosítható M-Thermal levegő-víz hőszivattyúkról, folyadékhűtőkről, HRV hővisszanyerős szellőztető berendezésekről vagy a legkülönbözőbb összetételben is megtervezhető MDV multi rendszerekről.

MDV Next by Midea

Az MDV márkajelzésű split klímaberendezések kifejezetten lakossági célra lettek kifejlesztve mono vagy multisplit megoldásban. Az alacsonyabb árkategória ellenére ezek a típusok is a Midea által előírt minőségi irányelveknek megfelelően készülnek, így ha ezt a termékcsaládot választja, garantáltan nem fog csalódni a teljesítményében. Minden lakossági teljesítményfokozatban elérhető, így 2,5kW-os, 3,5kW-os, 5,3kW-os és 7kW-os teljesítményben is megvásárolhatod. Folyamatos fejlesztései és egyszerű felépítése miatt a gyermekbetegségek korából régen kinőtte magát, és a legmodernebb, R32 hűtőközeggel töltve kerül hozzád felszerelésre.

MDV Next spli klima

Midea Xtreme Save SPLIT

 

Az energiahatékonyság új dimenziója. Precíziós szabályzó algoritmussal rendelkezik az páratlan energiamegtakarítás érdekében. A klímaberendezés iECO móddal felszerelt, mely energiatakarékos működést biztosít egész éjszaka. Eco módban hűtés üzemben a készülék saját teljesítményét 25%-al visszaszabályozza. Gyári Wi-Fi vezérléssel rendelkezik. Golden Fin hőcserélő bevonata speciális korrózióálló védelmet nyújt. Az opcionális Multi Function Board lehetővé teszi, hogy az oldalifali készülékeket központi vezérlőre vagy csoportvezérlőre lehessen csatlakoztatni. 2,6 kW,  3,5 kW,  5,3 kW, 7,0 kW teljesítményben is elérhető.

Midea Xtreme save

Midea Xtreme Save Pro SPLIT

Azoknak, akik a valódi kényelem élményét keresik. Roppant gyors hűtést biztosít a nyári hőségben: 90 másodperc alatt 17°C-os kifújt levegő. Ellenáll a feszültségingadozásnak. Környezetbarát, vegyszermentes UV fény fertőtlenítő funkcióval rendelkezik, mely elpusztítja a legkisebb mikroorganizmusokat is. Golden Fin hőcserélő bevonata speciális korrózióálló védelmet nyújt. Gyári Wi-Fi vezérléssel rendelkezik, mely biztosítja, hogy távol otthonától is ki/be tudja kapcsolni Midea készülékét. Az opcionális Multi Function Board lehetővé teszi, hogy az oldalifali készülékeket központi vezérlőre vagy csoportvezérlőre lehessen csatlakoztatni. 2,6 kW és 3,5 kW teljesítményben is elérhető.

Midea Xtreme Save Pro split klíma

Midea BreezeleSS+ SPLIT

A természet lágysága dizájnba csomagolva. Teljesen új hűtési élmény, teljesen új fűtési technológia. A világ első perforált, dupla terelőlapos megoldása. Gyorshűtés akár 6 másodperc alatt. 360°-os hűtés az oldalsó S-alakú kialakításnak köszönhetően a készülék nem csak az első légterelőkön, hanem a jobb és bal oldalon található speciálisan erre a célra kialakított S-alakú idomokon keresztül juttatja be a friss hűvös/meleg levegőt a helyiségbe. A légterelőlapátok mind a 7.928 darab apró lyukát úgy tervezték, hogy a légáramot minden irányba mozgó, apró hűvös, de lágy légárammá redukálja Ennek köszönhetően lágy, rugalmas, érzékeny hűtést tesz lehetővé, amely biztosan megfelel az Ön igényeinek. Télen akár -25°C külső hőmérsékletig biztosítja otthona fűtését. Beépített Wi-Fi modul gondoskodik a távoli elérés lehetőségéről, enyhébb külső hőmérséklet mellett pedig az 5,6-os SCOP érték miatt a ma kapható legenergiatakarékosabb modellek közé sorolható2,6 kW és 3,5 kW teljesítményben is elérhető.

Midea Breezeless

Midea All Easy Pro SPLIT

Verhetetlen a könnyű és gyors szerelhetőségben. A Midea egyik leggyorsabban telepíthető és legegyszerűbben szervizelhető légkondicionálója. Felhasználóbarát szűrőberendezésének köszönhetően könnyen tisztítható. Gyorsan hűtést biztosít.  Energiatakarékos a működése, A++/A+++ energiaosztállyal rendelkezik. Intelligens szem funkcióval rendelkezik: Hűtés üzemmódban 30 perc távollét után visszaszabályoz a készülék, automatikusan lecsökkenti a frekvenciát és a teljesítményt, hogy energiát takarítson meg. Gyári Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően távol az otthonától is ki/be kapcsolhatja a klímaberendezését. Nagy sűrűségű szűrője biztosítja, hogy a hőcserélőre és a levegőszűrőre jutó gombák és baktériumok ne szaporodjanak el otthonában.  2,6 kW,  3,5 kW,  5,3 kW, 7,0 kW teljesítményben is elérhető. 

Midea All Easy Pro klíma

Midea Oasis Plus Split

Csúcstechnológia otthonában! Az Inverter Quattro™ magas frekvenciájú kompresszor technológia lehetővé teszi az azonnali hűtés / fűtés rögtön a bekapcsolás után. Ultra magas a hűtési hatékonysága, továbbá zökkenőmentesen megoldja lakása fűtését -30°C külső hőmérsékletig. Minden Oasis Plus Split klímaberendezés Wi-Fi vezérléssel van ellátva, amely a Midea Air mobilalkalmazással használható. Számos olyan funkcióval rendelkezik, melyek biztosítják az Ön és családja kényelmét. Több szempontból is energiahatékony: Az Intelligens szem funkció érzékeli az emberi tevékenységet a helyiségben. Hűtés üzemmódban 30 perc távollét után visszaszabályoz a készülék, automatikusan lecsökkenti a frekvenciát és a teljesítményt, hogy energiát takarítson meg. Öntisztító, nagy sűrűségű szűrője megakadályozza, hogy a hőcserélőre és a levegőszűrőre jutó gombák és baktériumok elszaporodjanak, ezáltal frissebb és tisztább lesz a levegő. 2,6 kW és  3,5 kW teljesítményben elérhető.

Midea Oasis klíma