A klímatechnológia japán csúcsa: a Mitsubishi klíma

mitshu
A jól ismert logó garancia a minőségre

Japán minőség, megbízhatóság és több évtizedes tapasztalat: ez az, amit a Mitsubishi klímarendszerek magukban hordoznak. Habár az emberek többségének a Mitsubishi szót hallva még mindig egy autómárka jut eszébe, az igazság az, hogy a vállalat a technológia minden területén, így a klímapiacon is évről évre maradandót alkot. Nem véletlen, hogy Mitsubishi klímákat találhatunk a világ lakóházainak-, ipari- és kereskedelmi helyiségeinek millióiban. A vállalat légkondicionálói egyebek mellett annak is köszönhetik népszerűségüket, hogy hosszú vezetékeikkel és könnyen felszerelhető beltéri egységekkel egyszerű a létesítésük bármilyen térben.

Környezetbarát hűtés

r410aA Mitsubishi klímáira jellemző a legmodernebb inverteres technológia, valamint a környezetbarát R410A hűtőközeg. Az R410 úgy biztosít kimagasló hatásfokot és optimális klímakomfortot, hogy közben nem szennyezi a környezetet. Szakértők szerint a legmegfelelőbb hűtőközegnek tekinthető jelenleg a hidro-fluor-carbon, ami nem vékonyítja az ózonréteget. Előnye továbbá, hogy kevés hűtőközeg töltet szükséges, valamint egyszerű hűtőköri kialakítás szükséges a használatakor. Alkalmazásával a berendezés csöndesebb lesz, mert a kisebb mennyiségű hűtőközeg kisebb áramlási és kompresszor zajt okoz – egyebek mellett ennek is köszönhető, hogy a Mitsubishi klímák kifejezetten csöndesek.

Bajnok márka a légkondicionálók között

Nem véletlen, hogy a Mitsubishi termékei – ahogyan az autók között -, úgy a klímáknál is töretlen népszerűségnek örvendenek. A japán precizitás nemcsak a készülékek tervezésében és kivitelezésében jelenik meg, hanem a cégóriás egyéb megoldásaiban is. Szerelők és kereskedők egyaránt szívesen dolgoznak a márkával, ami garanciát jelent a megbízható minőségre, ami nem is csoda, hiszen a Mitsubishi Electric több mint 85 éves múlttal rendelkezik. Ezalatt pedig a világpiac egyik legjelentősebb gyártójává fejlődött.

 

Miért válasszunk Mitsubishi klímát?

Mert a Mitsubishi klíma a japán minőséget, megbízhatóságot és precizitást hordozza magában. Légkondicionáló termékei gazdaságosan üzemeltethetők, a társaság ugyanis elkötelezett a környezetvédelem mellett. A környezetbarát és takarékos üzemeltetés mellett szintén a Mitsubushi berendezések mellett szól a hosszú élettartam, valamint a letisztult design, aminek köszönhetően bármilyen stílusú otthonba, üzlethelyiségbe, irodába passzol.Mitsubishi-Electric-Air-Conditioning

Mitsubishi-Split-System-Air-Conditioner-MXZ4B80VA-e1338795994816-1024x763-e1401673887442

A cég termékei három év garanciával kerülnek a piacra. Az alábbi teljesítményű típusszámú berendezések elérhetők kínálatunkban – a Mitsubishi hőszivattyúk mellett. A 2,5 kW-os típus a Mitsubisi klíma MSZ-DM25VA/MUZ-DM25VA, a 3,5 kW-os teljesítményű 2016-os Mitsubishi klíma a MSZ-DM35VA/MUZ-DM35VA típusszámot képvisel, amíg az előző model  MSZ-HJ35VA / MUZ-HJ35VA inverteres klíma. Nagyobb, 5 kW-os teljesítményben, MSZ-HJ50VA/MUZ-HJ50VA kapható a mitsubisi inverteres klímaberendezés.

 

Mitsubishi klíma a környezettudatosság jegyében
ecochanges_cn_2x

A Mitsubishi klíma – ahogyan a legtöbb japán gyártó – elkötelezett híve a környezetvédelemnek és a környezettudatosságnak. Ennek köszönhetően a cég legmodernebb termékei minden “zöld” elvárásnak megfelelnek. Ilyen például a hármas szűrőrendszer, mely alapfelszereltségnek számít a berendezéseknél, a magas, A+-os energiahatékonyság hűtés és fűtés esetén is, valamint az új inverteres kompresszor vezérlés, aminek köszönhetően a Mitsubishi klímák egyenletes, energiatakérékos üzemmódot biztosítanak. A kiemelkedő minőség garantált a Mitsubishi Electric saját gyárából kikerülő termékeknél: wifi előkészítés, kültéri betáplálás, automata újraindulás áramkimaradás esetén, valamint a piacon kapható szinte leghalkabb rendszer, ami a már említett R410A hűtőközeg alkalmazásának köszönhető.

 

Minőség a gyártáson túl – első rangú szolgáltatások

Mitsubishi-Take-on-the-Air-Conditioning-MarketA Mitsubishinél tudják, hogy a minőség biztosítása nem ér véget akkor, amikor a termék a gyártósorról legördül. Ennek a filozófiának köszönhető, hogy a csúcstermékek előállítása mellett a szolgáltatásra is óriási hangsúlyt fektetnek. Ügyfeleivel és partnereivel egyaránt a legmagasabb színvonalon működik együtt társaság. A szolgáltatáscsomag részét alkotja a nagy számú tervezési és szervizelési kézikönyv a Mitsubishi klímákról, és az is, hogy az ajánlattevő szövegek többféle fájlformátumban elérhetők. Emellett hatékony Mitsubishi klíma tervezői szoftverrel, gyakorlati tudásra koncentráló továbbképzésekkel, professzionális marketinggel, minőségi helyszíni műszaki támogatással garantálják a kifogástalan együttműködést.