+36 70 603 7830,     +36 70 623 5168

Jövőbe mutató klímatechnika

 A Mitsubishi Electric megfelelő klímát biztosít mindenhol, ahol emberek élnek és dolgoznak. Hogy ez a legmagasabb technikai színvonalon történik, azt a végfelhasználók, a szerelők és a kereskedők egyaránt tudjak: A Mitsubishi Electric légkondicionálási termékei es megoldásai világszerte ismertek, és sok évtizede kiváló hírnévnek örvendenek. A Mitsubishi Electric számára a tapasztalat és az innováció egyformán fontos: vállalatunk több mint 85 éve újabb és újabb mércét, állit fel a klímatechnikában, miközben a világpiac egyik legjelentősebb gyártójává nőtte ki magát.

Légkondicionálás egy világmárkával

 A Mitsubishi klíma berendezések a legkülönbözőbb lakó-, ipari és kereskedelmi helyiségek millióiban gondoskodnak a levegő hűtéséről, fűtéséről és szűréséről. A legmodernebb inverteres technológia es a környezetbarát R410A hűtőközeg kimagasló hatásfokot és optimális klímakomfortot biztosít. A hosszú vezetékek, a könnyen felszerelhető beltéri készülékek és az intelligens vezérlőrendszerek jelentette nagyfokú rugalmasság miatt egyszerűen kialakítható a mindenkori igényeknek megfelelő megoldás.

Mitsubishi márka és a klímatechnika

A Mitsubishi márka hallatán elsőként talán sokaknak az autógyártás ugrik be, pedig a klímagyártás egyik legjobb minőséget képviseli a piacon. Japán minőség, japán technológia tükrözi a Mitsubishi klímaberendezéseket. A gazdaságos működtetésű, letisztult designnal rendelkező és hosszú élettartamú berendezések felveszik a versenyt a modern kor elvárásaival szemben. 3 év garanciával rendelkezik a mitsubisi klímaberendezés. Az alábbi teljesítményű típusszámú berendezések elérhetőek palettánkon a mitsubishi hőszivattyúk mellett. 2,5 kW-os típus a Mitsubisi klíma 3,5 kW-os teljesítményű 2016-os Mitsubishi klíma típusszámot képvisel. Nagyobb, 5 kW-os teljesítményben kapható a mitsubisi inverteres klímaberendezés.

Főbb tulajdonságai

Wifi előkészítés

Egyedülállóan szinte a piacon kapható leghalkabb rendszer

Magas energiahatékonyság hűtés és fűtés esetén is. (A+)

Minden mitsubishi klíma kiegészítő kapcsolható hozzá (hotel applikáció, távfelügyeleti rendszer)

Új hármas szűrőrendszer

Első osztályú szolgáltatásai

Nagy számú tervezési és szervizelési kézikönyv a mitsubishi klímákról

Hatékony mitsubishi klíma tervezői szoftver

Gyakorlati tudásra koncentráló továbbképzések

Automata újraindulás áramkimaradás esetén

Nagy számú tervezési és szervizelési kézikönyv a mitsubishi klímákról

Helyszíni műszaki támogatás​

Mitsubishi csúcstermékeket gyárt, ám nem érik be ennyivel. A szolgáltatások terén is elsők kívánunk lenni, mert célunk a vevőinkkel közös siker. A Mitsubishi Electric ezért átfogó, egyre teljesebb körű szolgáltatási csomagot kínál partnerei es ügyfelei számára!