+36 70 603 7830,     +36 70 623 5168

Könnyű felismerhetőség: Nord klímák

A Nord klímák megbízható minőségét garantálják, hogy a Gree klímagyárban készülő modell magyarországi termékéről van szó. Megbízhatóságát mi sem bizonyítja jobban, hogy a hazai importőr 2+3 év garanciát vállal a termékre.

Alaptartozék – a tiszta levegő érdekében

A Nord klíma alapmodellje sem nélkülözi az iongenerátort vagy plazmaszűrőt, hogy a lehető legalaposabban megszűrje az áramoltatott levegőt annak érdekében, hogy sem pollenek, sem porszemcsék, sem pedig kórokozók, penészgombák ne kerüljenek vissza a klimatizált helyiségbe.

nord sonora klíma NWH12QB-K3DNA5D_kistarcsa

A Nord klímák minden igényt kielégítenek, és teszik mindezt úgy, hogy megjelenésük kifejezetten elegáns, így minden stílusú enteriőrbe tökéletesen illeszkedik. A gyártó sikerterméke 2017-ben a Nord SONORA. Az inverteres készülék két teljesítményben kapható: 2,5 kW és 3,5 kW-os. (NWH09QB-K3DNA5D/I a 2,5 kW és NWH12QB-K3DNA5D/I a 3,5 kW-os klímaberendezés) A Nord klíma egyediségét és könnyű azonosíthatóságát a sajátos megjelenés kapta, melynek segítségével azonnal felismerhető a márka. A beltéri egység jobb oldalán található a rejtett digitális kijelző, mely bekapcsoláskor mutatja az aktuális hőmérsékletet.

A termékcsoport másik elegáns terméke a Nord Atacama sorozatba tartozó berendezések. Ezek is inverteres kompresszorral vannak felszerelve a magas hatékonyságú és energiatakarékos üzemeltetés érdekében. Az Atacama klímák keskeny szürke beltéri egységgel, azon letisztult digitális kijelzővel, és a diszkrét motívumként megjelenő fehér hullámvonalakkal magasan a legszebb modell közé tartoznak jelenleg a piacon. A csúcsmodelljének egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy 8 Celsius fokos temperáló fűtési funkcióval, valamint iongenerátorral is rendelkezik.

 

A Nord lakossági klímái mellett nagyobb kapacitású berendezések is elérhetők, mint például a Nord Free Match multi inverteres sorozat. A termékpalettán megtaláljuk a nagyobb teljesítményű, légcsatornázható, kazettás és mennyezeti beltéri egységgel rendelkező rendszereket is.

Kistarcsai bemutatótermünkben a Nord klímák nagy többsége megtekinthető.

Nord GibsonNord klíma kazettásNKH12K3FI _UHD12NK3FO