Otthonteremtési Támogatás

A Kormány a gyermeket nevelő családok részére otthon felújítás támogatást indított. Egyszeri támogatással lehetővé teszi, hogy a gyermeket nevelő családok lakhatási körülményeiken javítsanak. Ehhez a Magyar Államkincstár közreműködésével a Rendeletben meghatározott feltételekkel a központi költségvetésből vissza nem térítendő lakáscélú állami támogatásként otthon elújítási támogatás vehető igénybe 2021. január 1-jétől 2022. december 31-ig.

Az alábbi linken tud tájékozódni az otthon felújítás részleteiről:

http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/lakossagi-ugyfelek/otthonfelujitasi_tamogatas_altalanos_tajekoztato

Otthon felújítás, Otthonteremtési támogatás klímára A családok maximum 3 millió forint vissza nem térítendő állami támogatásban részesülhetnek. Mivel a program célja a meglévő lakások megújulásának ösztönzése, ezért a támogatott munkákba beletartozik a fűtéskorszerűsítési is. Ebbe beletartozik  a klímák, és hőszivattyúk beépítésére is van lehetőség. 
A program 50%-ban támogatja az eszközbeszerzést és 50%-ban a munkadíjat. A maximális összeg akkor érhető el, ha a teljes költségnek legalább 25%-a munkadíj. Mi mint kivitelezők, minden Klíma szerelésre, hőszivattyú telepítésre kötünk vállalkozói szerződést. Mivel utófinanszírozott konstrukcióról van szó , így a támogatásra jogosult ügyfeleknek össze kell gyűjtenie minden támogattatni kívánt felújítás / kivitelezés vállalkozási szerződését és számláját. Ezeket egyszeri alkalommal tudja beadni elbírálásra legkésőbb 2022. december 31-ig.

Kérjen ajánlatot fűtéskorszerűsítésre!