Panasonic klíma – hagyomány és modernitás

Panasonic FZ standard klíma A Panasonic egyike azoknak a klímagyártóknak, mely termékeiben kiválóan ötvözi a hagyományos értékeket a legmodernebb újításokkal. A cég több mint harminc éves múltjának és tapasztalatának köszönhetően jelenleg a világ több mint százhúsz országát látja el prémium minőségű termékeivel. A Panasonic klíma mára a világ egyik legnagyobb légkondicionáló gyártó vállalata lett. Ez nem véletlen, hiszen a cégóriás olyan innovatív termékeket mutat fel évről évre, melyek magas színvonalat jelentenek a többi versenytársnak ezen a területen. A Panasonic klíma világszerte csúcsminőséggel van jelen, aminek köszönhetően a cég számára már nem léteznek földrajzi határok – ami az ügyfelek kiszolgálását illeti.

Amitől a Panasonic klíma különleges

A Panasonic klíma tucatnyi erőssége és előnye mellett az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy egyedülálló módon az egyetlen légkondicionáló berendezés, ami régebbi, R22-es hűtőközeggel rendelkező csőhálózatra is szerelhető.  A Panasonicon kívül a többi gyártó új és vegytiszta csőhálózatot szab meg feltételként ahhoz, hogy a garancia megmaradjon. A Panasonic garanciája 2+3 év, vagyis két év teljeskörű, valamint további három év kompresszorra szóló garancia jár a termékhez.

A gyártó termékpalettáján több típus is megtalálható, így könnyen az igényekhez szabható a választás. A Panasonic UE klímasorozat a belépő, alap inverteres készülékeket jelzi, amikhez dekoratív beltéri egységek és kiemelkedő tulajdonságok tartoznak. Például az A+-os energiaosztály, az antiallergén szűrő és a csöndesebb üzemelést biztosító 22dBA-s zajszint. A KIT-UE9QKE a 2,5 kW-os, a KIT-UE12RKE 3,5 kW-os, a KIT-UE18QKE pedig 5 kW-os teljesítménnyel rendelkezik.

Letisztult kivitel, csöndes működés

A belépőkategóriák után következő “RE” sorozat modelljei minden korábbinál hatékonyabb és halkabb működést biztosítanak. Külsőre megegyeznek az “UE” sorozat tagjaival. Itt is megtaláljuk a KIT-RE9QKE 2,5 kW-os teljesítménnyel, a 3,5 kW-os KIT-RE12QKE-t és a KIT-RE18QKE 5 kW-os berendezést is. Emellett további két teljesítménytípussal bővíti a Panasonic az “RE” család palettáját: a KIT-RE15QKE 4,2 kW-os, a KIT-RE24QKE pedig 6,8 Kw-os teljesítményben érhető el.

Mozgásérzékelő szenzorral a tökéletes kényelemért

Panasonic Etherea klíma A basic és standard kategóriák mellett a Panasonic klíma felsőkategóriás termékekkel is jelen van a piacon. A Panasonic Etherea sorozat beltéri egységei fehér és inox szürke színekben is választhatók. A csúcskategóriás készülékekben a maximális kényelmet biztosító mozgásérzékelő szenzor mellett Nano-G légtisztító rendszer is dolgozik a minél magasabb hatásfokért. Utóbbi a nanoméretű finomrészecskéik révén kiszűri és elpusztítja a levegőben megtalálható baktériumokat, vírusokat és a penészgomba nagy részét is. Az Etherea sorozat darabjai a következő típusszámokon találhatók meg inox szürkében: 2 kW-os kivitelben a KIT-XE7QKE, a 2,5 kW-os KIT-XE9QKE, valamint a 3,5 kW-os KIT-XE12QKE. Fehér kivitelben meglehetősen nagyobb a teljesítménykínálat a Panasonic Etherea sorozatban: 2 kW-tól 4,2 kW-ig elérhetők KIT-E7QKEKIT-E9QKEKIT-E12QKE, és KIT-E15QKE típusszámon.

Nem csak lakossági fronton erős

A Panasonic klíma a lakossági fogyasztók kiszolgálása mellett az ipari területen is maradandót alkot például szerverhűtéseivel. A KIT-E9PKEA, KIT-E12PKEA, KIT-E15PKEA, KIT-E18PKEA típusokat 24 órás üzemre készítette a gyártó. A Panasonic klímák oldalfali berendezéseken kívül elérhetők még parapet, kazettás és légcsatornázható beltéri kivitelben is elérhetők, és multi kivitelben is kaphatók. Cégünk rendszeresen dolgozik Panasonic klímával, referenciáinkat ide kattintva nézheted meg.