+36 70 603 7830,     +36 70 623 5168

Piacvezető a fűtés és a hűtés területén

A több mint 30 év tapasztalatnak köszönhetően, a világ több mint 120 országának kiszolgálásával a Panasonic klíma kétség kívül a légkondicionáló szektor egyik vezető vállalata. A globális jelenlétet folyamatosan kiterjesztő Panasonic gyár, csúcsminőségű, nemzetközi termékeivel átlepi a földrajzi határokat. Több típus is megtalálható a termékpalettáján.
A gyártó és K+F létesítményekből álló széles hálózatának köszönhetően a olyan innovatív termékeket kínál, amelyek élvonalbeli technológiájuknak köszönhetően világszerte új mércét állítanak fel a légkondicionálók területen. 

Panasonic klíma sorozat

Etherea

Új dizájn

Panasonic aprólékosan megtervezte az új Ethereát, amely letisztult és stílusos megoldást kínál és bármilyen belső térbe beleolvad. Az elegáns, monolit kialakítás robosztus és nagy teljesítményű klímaberendezést rejt, amely nagy légkifúvó területével optimalizálja a teljesítményt. 

Panasonic RE

Hatékonyabb, csendesebb

Hatékonyabb, csendesebb működést produkál a Panasonic klíma RE sorozatra hallgató modellje, mely ugyanolyan külsőbe burkolt mint a Panasonic UE sorozaté. Ebben a sorozatban is megtalálható a 2,5 kW-os teljesítményű modell, 3,5 kW-os modell és az 5 kW-os berendezés, továbbá 2 teljesítménytípussal teszi a komfortosabbá az RE típust.

Panasonic UE

Belépő inverteres klíma

A Panasonic UE sorozatú légkondicionáló készülék A+ energiaosztályba tartozik, és számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, mint például antiallergén szűrő és csendes 22dBA zajszint. Az egyik kiemelkedő tulajdonsága a Panasonic klímának, hogy egyedüliként lehetőséget biztosít arra, hogy régebbi (R22-es hűtőközeggel) rendelkező csőhálózatra is felszereljék. területével optimalizálja a teljesítményt. 

A lakosság kiszolgálásán kívül a Panasonic az ipari területen is élen jár termékeivel. Gondolhatunk itt szerver hűtésen modellekre mely típusok 24 órás üzemre készített a Panasonic gyár. Az oldalfali berendezéseken kívül légcsatornázható, kazettás, parapet beltéri kivitelben is elérhetőek a Panasonic klímák. Ezek a berendezések természetesen multi kivitelben is kaphatóak!