+36 70 603 7830,     +36 70 623 5168

Sinclair klíma webshop

Sinclair klíma – A Föld szolgálatábansinclair klíma kistarcsaklíma

A kék-fehér logós Sinclair Corporation Ltd. elsődleges célja, hogy kényelmessé tegye a földlakók életét, miközben a környezetet is védi. Ennek érdekében a Sinclair nagyon nagy hangsúlyt fektet a kutatásfejlesztésre, valamint a gyártásra és a termékek tesztelésére egyaránt. A lelkiismeretes és alapos munka végeredménye olyan megbízhatóság és magas színvonalú minőség, amely megkönnyíti mindennapjainkat, és amely minden Sinclair klíma tulajdonsága. A cégpolitika szerves részét képezi továbbá a vásárlás előtti és utáni tanácsadás. A Sinclair a klimatizációs technikák mellett a hőszivattyúk, valamint a LED világítástechnikai termékek területén számít specialistának.

Sinclair hőszivattyú

Képviselet 25 országban

A bőséges termékkínálattal rendelkező márka produktumai között oldalfali split klímát, valamint kazettás, mennyezeti- és légcsatornázható kivitelű beltéri egységeketegyaránt megtalálhatunk. Ráadásul a Sinclair klíma megvásárolható multi kivitelben is. Egy-egy ilyen rendszernél egy kültéri egység akár 5-6 beltéri Sinclair egységet is képes vezérelni. A vállalat legnagyobb erősségének a kedvező ár-érték arányt tartja. A Sinclair termékei egész évben – nem csak szezonálisan – könnyen elérhető raktárakban és nagy választékban kaphatók. Aki a Sinclair klíma mellett dönt, az számíthat rá, hogy szükség esetén a pótalkatrészeket gyorsan szállítják, a technikai támogatás rugalmas, valamint a műszaki és kereskedelmi tanfolyamok szervezése folyamatos a cégnél.

Sinclair klíma – Fűtésre is

A Sinclair légkondicionáló modelljei között hűtő-fűtő berendezéseket is találunk. A fűtésre optimalizált modellek maximálisan kielégítik az igényeket, teljes értékű fűtőrendszerként működnek, ezért mellettük nincs szükség gázkazánra vagy egyéb fűtésrendszerre. Nyaralókban, hétvégi házakban 8 Celsius fokos temperálásra képesek a helyiségekben nemcsak a Sinclair klímák, hanem a Sinclair hőszivattyúk is. Teljes családi házak fűtését oldhatjuk meg egy-egy Sinclair levegő-víz hőszivattyú telepítésével, ezek melegvíz előállítására és medencrefűtésre is kapcsolhatók. Az inverteres technológiával működő Sinclair klímák 1 kW villamosáramból nagyjából 4-5 kW fűtési energiát állítanak elő, és gyakran AA energiaosztályba tartoznak. A Sinclair klímák energiatakarékosak, kiváló ár-érték arányban biztosítják amegbízható hosszú távú üzemelése legyen szó hűtésről vagy akár fűtésről.