Miért a Syen?

Ha Syen klímaberendezést vásárolsz, megfizethető áron kapod meg a legmodernebb készülékek egyikét. Tudni kell, hogy mind a Gree gyárban készül. Mint a gyártó másodmárkája, a minőséget tekintve nem adták alább az anyacég saját márkás termékeinél. A remekül beárazott termékek esetében nem okozhat hosszas fejtörést a választás, ugyanis az alkalmazási területnek megfelelően van komforthűtésre, valamint fűtésre optimalizált berendezés. A Syen klíma Multisplit alkalmazásban is elérhető, fűtésre optimalizált kültéri egységgel. 

A garancia valóban garancia

A Syen klímaberendezésekre a minőség nem csak légből kapott kitaláció. A forgalmazók a rendszeres és szakszerű karbantartás mellett 3+2 év jótállást vállalnak a klímaberendezéseikre. Ebből a 3 év teljeskörű, a kültéri és beltéri egység minden alkatrészére vonatkozik, és ezen felül vállal 2 évet a kompresszorra.

Minőség és felszereltség

A Syen klímák mindegyike beépített wifi vezérléssel van ellátva. Egy felhő alapú szerveren keresztül akár távoli elérést is biztosítanak a megfelelő helységhőmérsékletek beállításához. Alkalmassá tették a berendezéseket akár nyaralók téli fagymentesítésére is, ugyanis beállítható rajtuk egy direkt erre a célra használható 8°C temperálás. Ezzel a legenergiatakarékosabban tudja fagypont felett tartani a magára hagyott helységeket. További kényelmi extrákat is beépítettek a Syen klíma készülékekbe, mint az I-Feel funkció, amivel a termosztát szerepét rá lehet bízni a távvezérlőre, így azon a ponton méri a szobahőmérsékletet ahová a távirányítót helyezték.

Syen Bora Plusz

A kicsi, kompakt méretnek köszönhetően bárhol könnyedén elhelyezhető a beltéri egység. Modern de egyszerű formavilágának köszönhetően kiválóan beilleszkedik a legkülönbözőbb szobákba is. Elérhető az összes lakossági méretezésű teljesítményben, a 2,5kW-os SOH09BO és 3,2kW-os SOH12BO típus ugyanabban a beltéri méretben készül, nagyobb nappalikba a 4,6kW-os SOH16BO és 6,5kW-os SOH24BO típus a teljesítményének megfelelően nagyobb beltéri és kültéri egységgel rendelkezik, hogy maximalizálja a leadott hűtőteljesítményt. Ezt a készüléket elsősorban komforthűtésre és átmeneti fűtésre ajánljuk, illetve akkor, ha a beltéri egységeknek csak kicsi hely áll rendelkezésre.

 
Syen Bora klíma

Syen Muse

A Syen fűtésre optimalizált klímaberendezése, csak mono kivitelben kapható. Megvásárolható 2,7kW-os SOH09MU, 3,5kW-os SOH12MU, 5,2kW-os SOH18MU és 7,0kW-os SOH24MU teljesítményfokozatban, így a legkisebb és legnagyobb helységek hűtésére és teljes téli fűtésére is alkalmasak. Fűtési üzemben akár -22°C külső környezeti hőmérsékletig is teljesíteni tudó berendezés a tudásban hasonló klímákhoz képest a legjobb ár/érték arányban elérhető. A beltéri egységek mérete lehetővé teszi a hűtő-fűtő teljesítmény hatásos leadását még alacsony ventilátor sebesség mellett is. 

Syen Muse klíma

Syen Multi

A Bora Plusz beltéri egységekkel kompatibilis fűtésre optimalizált multisplit kültéri egységek megvásárolhatók 4,1kW-os, 5,3kW-os teljesítményben, amelyekre két darab beltéri egység, és 7,0kW-os teljesítményben három darab beltéri egység is csatlakoztatható.

Syen Párátlanító

A márka logójával ellátott páramentesítő készülék, amely SH16FA típusra hallgat, megbízhatóan és a lehetőségekhez képest a legkisebb zajkibocsátással fogja a felesleges páratartalmat megszüntetni otthonodban anélkül, hogy lehűtené a levegőt. A megfelelő páratartalom elengedhetetlen az egészséges élethez, és a penészfoltok kialakulásának elkerülésében. Megfelelő körülmények között akár 16 liter vizet is kinyerhet egy nap alatt a lakásodból, így hozzájárul az egészséges páratartalom koncentrációjához.

Syen párátlanító