+36 70 603 7830,     +36 70 623 5168

Syen Bora klíma

Tökéletes választás környezete minőségének javítására! Válasszon megbízható klímát otthonába! Teremtse meg saját és környezetének kényelmét a Syen Bora Plusz berendezéseivel!

Főbb tulajdonságok: Syen Bora Plusz klíma wifi funkcióval, 8 C-os temperálás, I-feel funkció, többszörös szűrőrendszer, A++ energiaosztály

Többszörös szűrőrendszer:

A különböző szűrők képesek teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kellemetlen szagokat.

I FEEL funkció:A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pontján, ahol a legtöbbet tartózkodik, és a berendezés igazodni fog az Ön igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.

8 °C-os temperálás:Kitűnő lehetőség hosszú ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére. Egyenletes, 8 °C-os hőmérsékleten tartja a helyiséget akkor is, amikor Ön távol van.

Kellemes éjszakai mód:Tegye kellemesebbé az éjszakáit! Ennek a funkciónak köszönhetően Ön az emberi test számára legoptimálisabb hőmérsékletben pihenhet alvás közben.

LED kijelző:A LED kijelző segítségével könnyen leolvashatóvá válik a hőfok az Ön számára akár nagyobb távolságból is, de a gyengén látók számára is okos megoldás.

Syen Bora Plusz

A kicsi, kompakt méretnek köszönhetően bárhol könnyedén elhelyezhető a beltéri egység. Modern de egyszerű formavilágának köszönhetően kiválóan beilleszkedik a legkülönbözőbb szobákba is. Elérhető az összes lakossági méretezésű teljesítményben, a 2,5kW-os SOH09BO és 3,2kW-os SOH12BO típus ugyanabban a beltéri méretben készül, nagyobb nappalikba a 4,6kW-os SOH16BO és 6,5kW-os SOH24BO típus a teljesítményének megfelelően nagyobb beltéri és kültéri egységgel rendelkezik, hogy maximalizálja a leadott hűtőteljesítményt. Ezt a készüléket elsősorban komforthűtésre és átmeneti fűtésre ajánljuk, illetve akkor, ha a beltéri egységeknek csak kicsi hely áll rendelkezésre.

 
Syen Bora klíma

Syen Muse

A Syen fűtésre optimalizált klímaberendezése, csak mono kivitelben kapható. Megvásárolható 2,7kW-os SOH09MU, 3,5kW-os SOH12MU, 5,2kW-os SOH18MU és 7,0kW-os SOH24MU teljesítményfokozatban, így a legkisebb és legnagyobb helységek hűtésére és teljes téli fűtésére is alkalmasak. Fűtési üzemben akár -22°C külső környezeti hőmérsékletig is teljesíteni tudó berendezés a tudásban hasonló klímákhoz képest a legjobb ár/érték arányban elérhető. A beltéri egységek mérete lehetővé teszi a hűtő-fűtő teljesítmény hatásos leadását még alacsony ventilátor sebesség mellett is. 

Syen Muse klíma

Syen Multi

A Bora Plusz beltéri egységekkel kompatibilis fűtésre optimalizált multisplit kültéri egységek megvásárolhatók 4,1kW-os, 5,3kW-os teljesítményben, amelyekre két darab beltéri egység, és 7,0kW-os teljesítményben három darab beltéri egység is csatlakoztatható.

Syen Párátlanító

A márka logójával ellátott páramentesítő készülék, amely SH16FA típusra hallgat, megbízhatóan és a lehetőségekhez képest a legkisebb zajkibocsátással fogja a felesleges páratartalmat megszüntetni otthonodban anélkül, hogy lehűtené a levegőt. A megfelelő páratartalom elengedhetetlen az egészséges élethez, és a penészfoltok kialakulásának elkerülésében. Megfelelő körülmények között akár 16 liter vizet is kinyerhet egy nap alatt a lakásodból, így hozzájárul az egészséges páratartalom koncentrációjához.

Syen párátlanító

Miért válassza a Syen-t?

Syen Klíma a legújabb trendeknek megfelelő beépített funkciókat, hatékony szűrőket és innovatív alkalmazási lehetőségeket tartalmazza elérhető árak mellett. Termékeinkre 3+2 év garanciát adunk. A Syen klíma a Gree klímagyárban készül, így minősége megkérdőjelezhetetnel.

Syen multi rendszer

A Syen multi rendszer azt jelenti, hogy egy kültéri egységre több, 2-3 beltéri egységet csatlakoztathatunk. Ennél a klímarendszernél csak egy kültéri egységet használunk, így kevesebb karbantartást igényel a klímaberendezés hatékony működés mellett. Akkor javasoljuk ezt a megoldást, ha nem szeretne több kültéri egységet elhelyezni a ház falán, vagy akkor, ha egy lakásba szeretne több beltéri klímát, de nincs elegendő terület a kültéri egységnek.

Leggyakoribb üzemmódok:

Az általános üzemmódok (ki- és bekapcsolás; üzemmód választás; hőmérséklet; ventilátor sebesség; stb.) és a további kényelmi funkciók (Air, Health; Save; Light; Sleep; stb) irányítása. A nyitó oldalon válassza ki a légkondicionálót, példánkban a „babyroom” ne- vű.