Syen Bora klíma Új dizájn, Megfizethető ár, Kiváló minőség
Tökéletes választás környezete minőségének javítására!

Válasszon megbízható klímát otthonába! Teremtse meg saját és környezetének kényelmét a Syen Bora Plusz berendezéseivel!

 

Főbb tulajdonságok: Syen Bora Plusz klíma wifi funkcióval, 8 C-os temperálás, I-feel funkció, többszörös szűrőrendszer, A++ energiaosztály

Többszörös szűrőrendszer:

A különböző szűrők képesek teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kellemetlen szagokat.

I FEEL funkció:A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pontján, ahol a legtöbbet tartózkodik, és a berendezés igazodni fog az Ön igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.

8 °C-os temperálás:Kitűnő lehetőség hosszú ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére. Egyenletes, 8 °C-os hőmérsékleten tartja a helyiséget akkor is, amikor Ön távol van.

Kellemes éjszakai mód:Tegye kellemesebbé az éjszakáit! Ennek a funkciónak köszönhetően Ön az emberi test számára legoptimálisabb hőmérsékletben pihenhet alvás közben.

LED kijelző:A LED kijelző segítségével könnyen leolvashatóvá válik a hőfok az Ön számára akár nagyobb távolságból is, de a gyengén látók számára is okos megoldás.

Miért válassza a Syen-t?

A legújabb trendeknek megfelelő beépített funkciókat, hatékony szűrőket és innovatív alkalmazási lehetőségeket kap megfizethető árak mellett. Termékeinkre 3+2 év garanciát adunk. A Syen Bora klíma a Gree klímagyárban készül így minőségben teljes mértékben megegyezik vele.

Syen multi rendszer

Egy kültéri egységre több beltéri egységet csatlakoztathatunk. A Syen multi rendszerben kettő vagy három beltéri egység üzemeltethető. Ennél a klímarendszernél csak egy kültéri egysége van, így kevesebb karbantartást igényel és még helytakarékosabb is.

Leggyakoribb üzemmódok:

Az általános üzemmódok (ki- és bekapcsolás; üzemmód választás; hőmérséklet; ventilátor sebesség; stb.) és a további kényelmi funkciók (Air, Health; Save; Light; Sleep; stb) irányítása. A nyitó oldalon válassza ki a légkondicionálót, példánkban a „babyroom” ne- vű.