+36 70 603 7830,     +36 70 623 5168

Igazi Japán minőség

A Toshiba klímákról az embereknek a japán minőségi berendezés jut először az eszéba. A Toshiba klíma még a japán márkák közül is az egyik legjobb. A legtöbb klímakészülék kiemelkedő hangsúlyt fektet a megfelelő levegő tisztításra. Viszont a Toshiba klíma túltesz mindezeken. Nemcsak a megfelelő hőmérsékletet, és a beállított optimális páratartalmat biztosítja a részedre, hanem számtalan légtisztítási mód segítségével az ideális minőségű levegőt is szolgáltatja.

 

Világszerte az első split klímaberendezéseket 1961-ben mutatja be a Toshiba.

Ezeknél a toshiba klímakészülékeknél a bel- és kültéri készülék csak rézcsővezetékeken keresztül van összekötve. A Toshiba áttanulmányozta a klímatechnikai piacot és forradalmi újításokat fejlesztett ki az elmúlt 30 évben. Erős konkurencia jellemzi ezt a szektort. Elsődleges szerepet játszott a minőség a Toshiba klíma számára, és a legfőbb különbség is ez lesz a jövőben, köztük és más klímatechnikai gyártó cégek között.

MIÉRT A TOSHIBA KLÍMA?

Klímaberendezések otthonodhoz

Egy klímaberendezés valódi kincs – friss levegő és optimális hőmérséklet biztosítja a megfelelő közérzetet. A TOSHIBA klímaberendezései otthonodban is ugyanezt a érzést nyújthatják. Hatékony és környezetbarát megoldásainkkal életminőséged jelentősen javulhat.

Növelt hatékonyság

A túl magas páratartalom szintje is befolyásolja a koncentrációs képességünket. Egy klímaberendezés és egy párátlanító jelentősen javíthatják közérzetünket.

Egyedi komfortérzet

A rendszer rendkívül csendes, így napközben vagy éjszaka alig észrevehető lesz a jelenléte alvás közben is.

Max hatékonyság

Az egység rendkívül hatékony, különösen a részterhelési tartományban. Mivel minden egységünk hűtő- és fűtőfunkcióval van ellátva, egész évben mindent megtalálsz, amire szükséged van.

Toshiba klíma főbb előnyei:

Kiemelkedően magas hatékonyság

Részterheléskor a Toshiba inverteres klímákban.

Alacsony üzemeltetési költségek

Magas hatásfok az inverter technológia és a kettős forgódugattyús kompresszorok kombinációjának köszönhetően.

Alacsony áramfogyasztás

Alacsony üzemeltetési a toshiba klímáknak köszönhetően.