+36 70 603 7830,     +36 70 623 5168

Samsung klíma

A Samsung klímaberendezések a piac meghatározó szereplőivé váltak. A Samsung klímák energiahatékonyságukról, egyedi kialakításukról és páratlan praktikusságukról lettek népszerűek. A tervezés és fejlesztés úttörő technológiát alkalmaz, hogy széleskörű és innovatív klímarendszereket kínálhasson Önnek. Minden olyan kényelmi funkcióval rendelkeznek, melyek maximálisan a felhasználók igényeire lettek szabva.

samsung ar35

Samsung AR35

Költségtakarékos megoldás a mindennapokra, digitális inverter technológiával. Gyakori ki- és bekapcsolás nélkül is fenntartja a kívánt hőmérsékletet, így kisebb a hőingadozás. Erős mágneseinek és hangfogójának köszönhetően csendesebb, tartósabb, és az energiafelhasználást is csökkenti. Gyorshűtés üzemmódnak köszönhetően az egész szobát gyorsan és hatékonyan lehűti. A Normál üzemmódhoz képest gyorsabban hűt, gyorsabban fűt, és rekordidő alatt éri el a kívánt hőmérsékletet. Ideális egy gyors hűsölésre a kinti forróság után. HD filter megszűri a port, a légszennyeződéseket és az olyan allergéneket, mint a pollen, a penészspóra és az állatszőr. 2,6 kW3,5 kW5,2 kW7 kW teljesítményben elérhető.

Samsung Cebu

Samsung Cebu

Egy klímaberendezés, mely automatikusan optimalizálja az üzemmódokat a helyiség paraméterei és a felhasználói szokások alapján. Élvezze a tudatos életmód előnyeit az AI Auto Comfort funkcióval. (Wi-Fi-kapcsolatot és Samsung felhasználói fiókot igényel). A dizájn továbbfejlesztése során a klímaberendezés 15%-kal nagyobb ventilátort, 18%-kal szélesebb beszívót és 31%-kal szélesebb lamellát kapott. Ennek köszönhetően rendkívül gyorsan lehűti a helyiség minden szegletét. SmartThings App segítségével bárhonnan irányíthatja légkondicionálóját. 2,6 kW3,5 kW5 kW6,5 kW teljesítményben elérhető.

Samsung wind-free comfort

Samsung WindFree

Lágyan és halkan áramoltatja a levegőt a 23 ezer mikroméretű légnyíláson át, melynek köszönhetően kellemesen hűti le a helyiséget, nincs zavaró huzat. A fejlett légáramoltatásnak köszönhetően egyenletesebben hűt le nagyobb területeket. Emellett 77%-kal kevesebb energiát használ a Gyorshűtés üzemmódhoz képest. PM 1.0-s szűrővel rendelkezik, amely légtisztítóként működik. AI Auto Cooling funkciónak köszönhetően automatikusan optimalizálja az üzemmódokat a helyiség paraméterei és a felhasználói szokások alapján. 2,6 kW3,5 kW5 kW6,5 kW teljesítményben elérhető.