Samsung termékeink webshopra való feltöltése folyamatban van,
ettől függetlenül elérhetőek, forduljon hozzánk bizalommal!

samsung

Samsung klíma – egyedi forma, egyedi tartalom

Több levegőt képes beszívni, több levegőt tud áramoltatni, így több levegőt fúj ki – ez a legújabb fejlesztésű Samsung klíma erőssége. A piacon teljesen egyedülálló, úttörőnek számító egyedi, háromszög alakú beltéri egység nemcsak hatékonyabb, hanem csöndesebb üzemeltetést is eredményez. Az egyedi forma mellett wifi-vezérlés és intelligens vírusdoktor biztosítja a maximális kényelmet.

Beépített vírusdoktor

A Samsung Better és Best inverteres klímákban található “vírusdoktor” egy olyan szűrőrendszer, amely mikroplazma ion kibocsátása révén szinte száz százalékosan megszűri a levegőben található szennyeződéseket. A baktériumok, por- és pollenszemcsék egyaránt fennakadnak a rendszeren, hogy a kifújt levegő tiszta és friss legyen.

Kényelmi funkciók

A magasabb kategóriás Samsung Better inverteres modellek beltéri egységein digitális kijelző könnyíti meg és teszi még komfortosabbá a felhasználást. További újdonság az eddiginél csendesebb inverteres kompresszor a kültéri egységekben, ami kifejezetten halk használatot biztosít. Emellett a típus szerelhetősége és karbantartása is könnyebb, mint korábban volt. A Samsung klíma 3+2 éves garanciával kerül a felhasználókhoz, vagyis a három év teljeskörű után további két év garanciát biztosítunk a kompresszorra.

Wifi alapú vezérlés

A Samsung klíma igazi 21. századi megoldást kínál az intelligens wifi segítségével. A szolgáltatáshoz készült ingyenes applikáció letöltése után csak össze kell hangulni az okoskészüléket az okosklímával, ezután bárhonnan vezérelheted a Samsung Better inverteres klímádat. Ennek a funkciónak köszönhetően telefonodról vagy tabletedről akár a munkahelyedről is be tudod állítani, hogy milyen hőmérsékletű lakás fogadjon, mire hazaérsz. Az applikációnak köszönhetően továbbá folyamatosan tájékozódhatsz a berendezés működéséről. A Samsung okosklímája sms-ben értesít az esetleges meghibásodásról. A Samsung Better inverteres klíma a legkedveltebb típus (AR12HSSDBWKNEU), amely 3,5 kW-os teljesítménnyel 20-45 nm-es helyiségekbe ajánlott.

Alaptulajdonságok

Akár -15 Celsisus fokban is kiváló hatásfokkal fűtt, vezérlésvédelemmel ellátott készülékek, gyorshűtés és nagyobb levegőáram teszi még kényelmesebbé a használatot, az easy filter pedig még tisztábbá a levegőt.

A Samsung klíma kínálatában található négy különböző fantázianevű berendezés:

Samsung New Borocay (2,5-7 kW-os teljesítményig megtalálható a webáruházunkban)

Samsung Wind-Free

Samsung AR7000 Better

Samsung AR9000 Best

(Ezek a beltéri egységek az FJM multirendszerekben is megtalálhatók.)

A Samsung klímák a következő típusszámokon vásárolhatók meg:

AR09KSFHBWKNZE/XZE

AR12KSFHBWKNZE/XZE

AR18KSFNBWKNEU

samsung_better_klima_AR12KSPDBWKNEU