+36 70 603 7830,     +36 70 623 5168

19 900Ft

Stylies Carina Nedvesítő betétes hidegpárásító

  • Antibakteriális nedvesítő betét
  • ISC™ ionos ezüstkocka
  • Energiatakarékos
  • Csendes működés
  • Állapotjelző fény
  • Automatikus kikapcsolás, ha a tartály üres
Szobaméret: 45-65 m²

Leírás

Stylies Carina Nedvesítő betétes hidegpárásító

A Stylies Carina Nedvesítő betétes hidegpárásítóról

A készülék a természetes (hideg) párolgás elvén működik. A helyiség levegőjét egy antibakteriális nedvesítő betéten szívja keresztül a ventilátor segítségével.

Ez a nedvesítő betét a tartályból felszívja a vizet. A helyiség levegője ezen a nedves rétegen keresztülhalad, felvéve onnan a nedvességet.

Higiénia

A készülék normál csapvízzel működtethető. A készülék fontos tartozéka az antibakteriális szűrőbetét, amely nem enged a levegőbe kórokozókat. A szűrőbetét folytonos használat mellett a gyári javaslat szerint 2-3 hónapos gyakorisággal cserélendő.

Ionic Silver Cube ezüst tégla

Az ezüsttégla ezüstionok folyamatos kibocsátásával akadályozza meg a csírák és baktériumok elszaporodását a légnedvesítőben. Az ezüstionoknak kiváló mikrobaölő hatása van és ezt használja a vízben lévő kórokozók és baktériumok elpusztítására. Az ionokat kibocsátó ezüsttégla rögtön működésbe kezd, ha vízzel kerül érintkezésbe a készülék belsejében és a készülék kikapcsolt állapotában is kifejti a hatását. A Stadler Form cég egy Silversan ™ nevű anyagot használ a szabadalmaztatott technológiával készült Silver Cube gyártásánál. Ez az anyag biztosítja az ezüstionok vízben való egyenletes és állandó elosztását, emellett önmagát regenerálja, így rendkívül hosszú élettartama van. Nem lehet túladagolni, ellenáll a tisztításra használt vegyszereknek és a vízben található tipikus vegyületeknek

 

További információk

Méret (Szé ,Ma, Mé)

Szobaméret

Víztartály mérete (L)

Nettó tömeg (Kg)

Szín

Garancia

Raktáron

Ajánlatkérés

Stylies Carina Nedvesítő betétes hidegpárásító