+36 70 603 7830,     +36 70 623 5168

Top 5 klíma fűtésre

Az őszi-téli időszakban megnüvekszik a fűtésre optimalizált klímaberendezésekre a kereslet. Ez nem meglepő, hiszen jelentős megtakarítást tud eredményezni a klímával való fűtés. Az újfajta inverteres, vagyis fokozatmentes teljesítményszabályzással rendelkező klímák már tökéletesen alkalmasak hűtésre és fűtésre egyaránt. Sőt ha megfelelően használja a klímaberendezést, akkor sokkal többet is spórolhat velük, mintha gázzal vagy akár fával fűtene.

Összegyűjtöttük, hogy melyek a legalkalmasabb top 5 klíma fűtésre a téli időszakban.

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy fűtésre optimalizált klímának?

  •  -15  vagy akár -30 °C külső hőmérsékletben is megfelelően kell működnie jelentős teljesítmény csökkenés nélkül.
  • Csepptálca fűtéssel rendelkezzen, ami nem engedi, hogy megfagyjon benne a víz.
  • Előny, ha rendelkezik temperálás funkcióval. Ez a funkció hasznos például nyaralókba, hiszen alkalmazásakor csak akkor kezd el fűteni a klímaberendezés, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.

A fűtésre optimalizált inverteres klímákra akár H tarifa is igényelhető. Az alábbi klímákban ezek a funkciók mind elérhetőek.

A Mitsubishi Luxury prémium kategóriás készülék egy fűtésre optimalizált klímaberendezés. Hyper Heating fűtési funkció lehetővé teszi, hogy a teljes fűtési teljesítmény -15°C-ig, a garantált fűtési teljesítmény -25°C-ig biztosított legyen.

 

Daikin Sensira klímaberendezés nem csak a nyári melegben, de télen a fűtési szezonban is kiválóan működik. A Sensira klímával akár -15°C külső hőmérséklet mellett is fűtheti a lakást. A Sensira R-32 energia besorolása A++ fűtési üzemmódban az R-32 hűtőközeggel.

A Gree Amber Royal klímaberendezéssel akár -30°C külső hőmérséklet mellett is fűtheti a lakást. Kiváló választás azoknak a felhasználóknak, akik nem csak hűtésre, de rendszeresen fűtésre is szeretnék használni a klímát. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. Zordabb és hidegebb teleken a legjobb választás!

 

A G10 inverter technológiával rendelkező Syen Muse klímaberendezés akár -22°C külső hőmérséklet mellett is fűtheti a lakást. A kültéri egység kompresszor karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel ellátott.

 

Az akár -22 °C külső hőmérséklet mellett is megbízhatóan működő Cascade Vision klímaberendezések egész évben biztosítják otthonának kellemes hőmérsékletét. Fűtési üzemmódban a fűtött csepptálca meggátolja, hogy a kültéri egységben keletkezett kondenzvíz eljegesedjen, ezáltal biztosítva annak akadálymentes kivitelezését

 

 

Fűtésre optimalizált klímaberendezések, szaktanácsadás, gyors beszerelés szerviz. Klímaberendezésekkel, hőszivattyúkkal kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Klímaberendezésekkel kapcsolatban kollégáink készségesen segítenek.

Hívjon vagy írjon nekünk bizalommal! Mobil: +36 70 603 7830 Email: [email protected]