+36 70 603 7830,     +36 70 623 5168

Kistarcsaklíma

Cégünk, a Kistarcsaklíma fő tevékenysége: klímaberendezések értékesítése, megfelelő tanácsadás légkondicionáló berendezésekről és azok szakszerű üzembe helyezése, f-gáz képesítéssel rendelkező, kiváló szakemberek segítségével.

Ahhoz, hogy otthonunkat a megfelelő klíma hűtse/fűtse, nem lehet hasraütésszerűen vagy ránézésre választani. Az ideális berendezésnek sok szempontból meg kell felelnie a klimatizálandó tér adottságainak. A helyiségek száma, nagysága, a kívánt teljesítmény és hatásfok, a kívánt használati időtartam mind-mind olyan tényező, amit vásárláskor mindenképp figyelembe kell vennünk.

Szolgáltatásaink

Éppen ezért legjobb szakértő segítségét kérni. A Kistarcsaklíma teljes körű szolgáltatást nyújt: a megfelelő készülék kiválasztásától kezdve a beszerelésen át a garanciális javításig, karbantartásig és tisztításig minden fázisban segíti a megrendelőt.

Cégünk a komfort és ipari klímaberendezések területén számos márkájú berendezést forgalmaz. Klímaberendezéseken kívül hőszivattyús, hővisszanyerős rendszerek telepítését, beüzemelését vállaljuk, légtechnikai kiépítéssel Budapest környékén.

Bemutatótermünk Budapest mellett, Kistarcsán található. (2143 Kistarcsa, Szabadság út 30. – ez központi raktárunk is egyben.) 

Célunk ügyfeleink minőségi kiszolgálása, elsősorban energiatakarékos, környezetkímélő és csendes kivitelű légkondicionálókkal, hőszivattyús berendezésekkel. Egyedülálló garanciákkal (10 év), de alacsonyabb árfekvésű klímaberendezések is megtalálhatók miskolci és budapesti bemutatótermünkben. Termékpalettánkon – fűtési oldalon – szerepel még infrafűtés tervezése méretezése infra panelekkel, fűtőfilmmel és fűtőszőnyeggel együtt.

Penészes lakások, nedves falú családi házak problémáit is meg tudjuk oldani párátlanítóhővisszanyerő, párásító és légtisztító készülékekkelLégfüggönyeink között megtalálható a környezeti levegős, meleg vizes és elektromos fűtésű készülék is, melynek természetesen a telepítését is vállaljuk. 

Lakossági klímaberendezéseken kívül cégünk foglalkozik ipari változó tömegáramú (VRF) rendszerek telepítésével és folyadékhűtős berendezések üzembe helyezésével. Az üzembe helyezett berendezések karbantartásával és javításával támogatjuk ügyfeleinket, melyekről komoly referenciákkal is rendelkezünk.

Légtechnikai és hővisszanyerős rendszerek kiépítését is vállaljuk, mely szakágban komoly referenciákkal is tudunk szolgálni. Referenciáink között számos lakossági és közületi split klímaberendezések, VRF rendszerek, hővisszanyerős szellőztetések is szerepelnek, klímaszerelési darabszámunk 2020 év végén elérte a 17.000-es darabszám feletti mennyiséget. 

Referenciáink

Munkáinkról bővebben a referenciáink menüpont alatt tájékozódhat. Szaktanácsadás, és ingyenes helyszíni felmérést követően, próbálunk ügyfeleinknek egyéni igényeknek megfelelő árajánlatot adni több alternatívában. Ajánlatkéréseiket a [email protected] e-mail címre várjuk. Bízunk benne, hogy hűs környezetet tudunk varázsolni Ön otthonában vagy irodájában is. 

Köszönjük, hogy bizalmával minket tisztel meg. 

Kistarcsaklima Csapata Facebook oldalunkon munkáink nagy része megtekinthető www.facebook.com/kistarcsaklima

Kistarcsaklíma bemutatóterem
Kistarcsaklíma üzlet
Kistarcsa klíma
Kistarcsa klíma