+36 70 603 7830,     +36 70 623 5168

Tavaszi klíma karbantartás

A klímaberendezés tisztítása és fertőtlenítése

A légkondicionáló berendezés rendszeres tisztítása és fertőtlenítése tisztább levegőt biztosít, amely mentes a kellemetlen szagoktól, illetve az egészségre ártalmas baktériumoktól. Ezen túlmenően a szóban forgó eljárás segít az áram megtakarításban, hatékonyabban működik és meghosszabbítja a légkondicionáló élettartamát.

A légkondicionáló tisztítása néhány lépésből áll:

  • A készülék áramtalanítása
  • Maszk, szűrő, párologtató, kondenzátor, kondenzvíz tálca leporolása és egyéb tartozékok tisztítása
  • Freon feltöltése vagy cseréje – szükség esetén.

 

A klíma fertőtlenítése speciális oldatokkal történik. A légkondicionáló tisztítását és fertőtlenítését mindenképp ajánlott szakemberek beavatkozásával végeztetni, és a műveletnek ki kell terjednie a beltéri és a kültéri egységre is.

Tavaszi klíma karbantartás

Miért szükséges a légkondicionáló tisztítása

A klímaberendezést arra tervezték, hogy kényelmet biztosítson.

A szűrőkben megtelepedő baktériumok azonban sok esetben károsan hatnak a kényelmet élvezők egészségére. Éppen ezért szükséges a klímát megtisztítani a szennyeződésektől, hogy azok ne okozzanak kellemetlenséget otthonodban. Másrészt a légkondicionáló rendszeres tisztítása biztosítja a teljes működőképességét. Egy megfelelően karbantartott készülék hosszú ideig működik, és távol tartja az allergéneket Tőled és családodtól. Rendszeres tisztítás nélkül a készülék végül elromlik, és javításra szorul, ami mint tudjuk, további költségekkel jár.

Válaszd a rendszeres klíma karbantartást ezáltal megelőzve számos allergiát, irritációt, vagy egyéb súlyos légúti probléma kialakulását, különösen gyermekeknél!

 

A klíma alapos tisztítása

  • Segít fenntartani a magas szintű kényelmet a friss és tiszta levegő jelenléte révén
  • Óvja az egészséget
  • Meghosszabbítja a készülék élettartamát.

Mivel a berendezések karbantartását jellemzően kora tavasszal szoktuk javasolni, ajánlott a mielőbbi időpontfoglalás:

Miskolc: +36 30 261 1335

Kistarcsa: +36 70 603 7830

Email: [email protected]

Ha tudni szeretnéd, melyek az árulkodó jelei annak, hogy klímaberendezésed tisztítást és fertőtlenítést igényel, kövess minket és hamarosan eláruljuk.