+36 70 603 7830,     +36 70 623 5168

336 600Ft

Mitsubishi MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF Klímaberendezés

 • Magas eneregiahatékonyság hűtés és fűtés esetén is
 • Wifi-Ready
 • Új hármas szűrő rendszer
Hűtőteljesítmény: 3,5 kW
Fűtőteljesítmény: 3,5 kW
Energiaosztály: A++/A++
Szobaméret: 30-40 m²

Leírás

Mitsubishi MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF klíma mitsubishi-logo_250x200

A Mitsubishi MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF klíma 3,5 kW teljesítménnyel egy rendkívül energiatakarékos hűtő-fűtő berendezésként szolgál bármelyik háztartásban. 30-40 m²-es helyiségbe ajánljuk. Télen akár -15°C-os külső hőmérsékletig páratlan fűtést biztosít. Wi-Fi kapcsolattal bárhonnan ki/be kapcsolható a Mitsubichi klímaberendezés. Econo Cool rendszernek köszönhetően jelentős energiát takarít meg és állandó kellemes hőmérsékletről gondoskodik.

Főbb tulajdonságai

Energiatakarékos inverter technológia

 • Az inverter rendszerek abszolút gazdaságosan működnek a fokozatmentes teljesítmény beállításnak köszönhetően. Pontosan azt a hűtési/fűtési teljesítményt bocsátanak rendelkezésre, amelyre szükség van.

MELCloud

 • Az új WIFI-adapter klímaberendezések okos telefonokkal, táblagépekkel vagy személyi számítógépekkel történő távirányítására szolgál. Egy saját fejlesztésű szoftveren keresztül a Felhasználó számára átfogó adatok állnak rendelkezésre a klímatechnika működtetésére. A szoftver lehetővé teszi a klímaberendezés beállításainak egyszerű megjelenítését a gazdaságos üzemeltetés biztosítására és emellett többnyelvű kezelői felülettel rendelkezik.

Hőszivattyús üzemeltetés

 • A hőszivattyú funkció lehetővé teszi a helyiségek energiatakarékos fűtését a HR sorozatú modellekkel (HR25, HR35, HR50). A nagy hatásfok még alacsony hőmérséklet esetén is csekély energiafogyasztást biztosít. Sok esetben lehetséges a hagyományos fűtésrendszerek hőszivattyúkkal történő helyettesítése.

Visszakapcsolás áramkimaradás után

 • A készülékek a feszültség visszakapcsolásakor automatikusan az utoljára kiválasztott beállításhoz térnek vissza. Ezáltal nagyfokú üzembiztosság szavatolható.

Econo Cool

 • Az Econo Cool funkcióval energiát takaríthat meg: Hűtés közben a beállított hőmérséklet automatikusan 2 °C-szal megemelkedik. Egy különleges szellőztető program gondoskodik az állandó és kellemes klímáról, miközben a hűtési teljesítmény minimálisra csökken.

Be-/kikapcsolási időzítő

 • A be-/kikapcsolási időzítővel kötött be- és kikapcsolási idő programozható be.

Heti időzítő

 • A heti időzítővel akár 4 egyedi kapcsolási pont is beállítható minden napra. A készülék rugalmasan be- és kikapcsolható. Ezen kívül minden kapcsolási pontban lehetőség van a hőmérséklet megadására is – ilyen módon a készülék a szükségleteknek megfelelően és energiatakarékosan vezérelhető.

Silent

 • A csendes üzemmód különösen alacsony működési zajszintet biztosít. Éjszaka is kellemesen lehet aludni a légkondicionáló működése mellett.

 

További információk

Márka

Klíma típus

Inverteres

Hűtőteljesítmény

Fűtőteljesítmény

Szobaméret

Energiaosztály

Extra szűrő

Belső zajszint

Külső zajszint

Beltéri méret

Kültéri méret

Beltéri súly (kg)

Kültéri súly (kg)

Hűtési hatékonysági mutató (SEER)

Fűtés hatékonysági mutató (SCOP)

Hűtőközeg

Hűtés/fűtés áramfelvétel (A)

Elektromos betáp

Biztosíték (A)

Csőhossz maxemelés

Hűtés működési tartomány (C°)

Fűtés működési tartomány (C°)

Wifi

Garancia

Raktáron

Ajánlatkérés

Mitsubishi MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF Klímaberendezés