Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

160_f_72368819_uhr4gumy25ivb0kedk7ry58r2hrh377n  Gree klíma webshop arrow-48-xxl

A világ egyik legnagyobbja

gree_comfort_klima_gwh12kf_kistarcsa
A jellegzetes kék-piros logó ismerős lehet

A Gree klíma az egyik legnagyobb a világ légkondicionáló gyárai közül. A kínai központú vállalatóriásnál évente több millió készüléket gyártanak. Ezeknek csak egy része kerül forgalomba Gree klíma néven: azok, amelyek megfelelnek egy 14 pontos szigorú minőségellenőrzési eljárásnak. A többi készülék, mely a 14 pontos előírásból akár csak egynek nem tud eleget tenni, a megrendelő által szabadon választott márkanéven kerül forgalomba. A Gree klíma termékei Magyarországon egyéb más márkaneveken is ismertek. Attól függetlenül, hogy a Gree által gyártott klíma megfelel-e a cégen belüli szigorú minőség-ellenőrzésnek, valamennyi készülékük eleget tesz az egyéb minőségi elvárásoknak.

Több tízmilliós kapacitás éventeGREE_KLima_gyar

Fiatal cégről van szó, a Gree klíma gyár 1991-ben jött létre Kínában, egy Zhuhai nevű városban. Mostanra a nemzetközi légkondicionáló iparág vezető szereplő lett. Ezt  a kutatás-fejlesztésnek, valamint az új gyártási tehcnológia, és az új értékesítési és marketing módszerek bevezetésének köszönheti. Az óriásvállalattá váló cég brazíliai, pakisztáni és kínai gyáraiban összesen 70 ezer embert alkalmaz. A vezetőség elkötelezett amellett, hogy magas minőségű, csúcstechnológiás termékekkel szolgálja ki a felhasználókat szerte a világon. Ennek érdekében gyártási kapacitását a lehető legmagasabb szinten járatja. Ez évente 60 millió darab lakossági, valamint 5 és fél millió darab kereskedelmi klímaberendezést jelent. A Gree klíma termékeivel a világ 200 országának piacán van jelen. 2012 óta pedig első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján. Megbízhatósága, kifogástalan minőségének, valamint a széles termékválasztéknak és az egyedi értékesítési módszernek köszönhetően több mint 300 millió felhasználó otthonában működik a világon Gree klíma.

Gree klíma a világeseményeken

2010SouthAfrica
A Gree klíma a 2010-es foci vb partnere is volt

Nem véletlen, hogy a Gree klíma neve szinte mindenki számára ismerős. A márka az elmúlt években rendszeresen jelen volt világszínvonalú sporteseményeken. A kínai gyártó volt a beszállítója például a 2008-as pekingi olimpiának, a 2010-es dél-afrikai labdarúgó világbajnokságnak, valamint a 2014-es szocsi téli olimpiának. 2016-ban folytatódott a sor: a brazíliai nyári olimpiai játékokon az épületek hűtéséről-fűtéséről is Gree lakossági és kereskedelmi klímák gondoskodtak. A cégóriás 2012 óta első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó vállalatok listáján, és a Gree  klíma az egyetlen kínai gyártó a HVAC területen, ami elnyerte a „World Brand” kitüntetést. A Forbes magazin kimutatása szerint 2015-ben a Gree lett a világ 385. legnagyobb nyilvános cége. A világ első számú klíma márkája a GREE, melyet az Euromonitor International Ltd. piackutató cég által kiadott tanúsítvány is igazol.

 

 

Gree klíma logoA Gree klíma mára a világ legtöbb országában, így Magyarországon is közismertnek számít, a társaság folyamatos fejlesztéseinek, új értékesítési módszereinek és viszonteladói hálózat kiépítésének köszönhetően. A Kistarcsaklíma egyik legfontosabb célja, hogy a minőség és a megbízhatóság állandó szem előtt tartásával kiváló Gree termékekkel, állandó megújulással, fejlesztésekkel, versenyképes árakkal, képzett szakemberekkel álljunk partnereink, vevőkörünk rendelkezésére a klíma-hűtés-fűtés- légtechnika piacán.

 

 

Gree klíma típusai

A Gree márkanév alatt rengeteg típust találhatunk. Az egyik legnépszerűbb a Gree Comfort X, amely rendkívül energiatakarékos eszköznek számít a piacon, ami annak köszönhető, hogy készenléte mindössze 1 wattos. Ez a Gree klíma típus “A” energiaosztályos, nagyszerű zajszinttel és minőséggel, fehér, digitális kijelzős beltéri egységgel kapható. Különböző teljesítményű kivitelekben forgalmazzuk: 2,5 kW-tól akár 6,5 kW-ig. A Gree klíma következő darabja a Gree Comfort X nevet kapta, melynek jellemzői ugyanazok, mint a Gree Comfort inverternek, a beltéri egység viszont már Cold Plasma szűrőt és WIFI-t is tartalmaz.

Gree U-Crown

gree-u-crown_klima_futesreA Gree másik legesztétikusabb és legszebb típusa a Gree U-crown inverter. Kétféle színben, bronzban és bordó változatban is kapható. A csúcsmodellje természetesen tartalmazza a legfontosabb tulajdonságokat, az 1 wattos készenlétet, a 8 Celsius fokos fűtési temperálást, a Cold Plasma szűrőt, az I-Feel szenzort. A termék igényes digitális kijelzővel rendelkezik, amely az előlap mögé van elrejtve, valamint “A” energiaosztályos.

A Gree U-Crown termékének bordó verziója a kistarcsai (Kistarcsa, Szabadság út 2. ) bemutatótermünkben megtekinthető.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.