Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Syen klíma webshop

Syen Bora klíma Új dizájn, Megfizethető ár, Kiváló minőség
Tökéletes választás környezete minőségének javítására!

Válasszon megbízható klímát otthonába! Teremtse meg saját és környezetének kényelmét a Syen Bora Plusz berendezéseivel!

 

Főbb tulajdonságok: Syen Bora Plusz klíma wifi funkcióval, 8 C-os temperálás, I feel funkció, -22 C-ig fűtés, többszörös szűrőrendszer, A++ energiaosztály

Többszörös szűrőrendszer:

A különböző szűrők képesek teljesen oxidálni és lebontani a szer- ves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kelle- metlen szagokat.

I FEEL funkció:A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójá- ba épített érzékelő segítségével. Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pont- ján, ahol a legtöbbet tartózkodik, és a berendezés igazodni fog az Ön igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.

8 °C-os temperálás:Kitűnő lehetőség hosszú ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére. Egyen- letes, 8 °C-os hőmérsékleten tartja a helyiséget akkor is, amikor Ön távol van.

Kellemes éjszakai mód:Tegye kellemesebbé az éjszakáit! Ennek a funkciónak köszönhe- tően Ön az emberi test számára legoptimálisabb hőmérsékletben pihenhet alvás közben.

LED kijelző:A LED kijelző segítségével könnyen leolvashatóvá válik a hőfok az Ön számára akár nagyobb távolságból is, de a gyengén látók számára is okos megoldás.

Miért válassza a Syen-t?

A legújabb trendeknek megfelelő beépített funkciókat, hatékony szűrőket és innovatív alkalmazási lehetőségeket kap megfizethető árak mellett. Termékeinkre 3+2 év garanciát adunk. A Syen Bora klíma a Gree klímagyárban készül így minőségben teljes mértékben megeggyezik vele.

Syen multi rendszer

Egy kültéri egységre több beltéri egységet csatlakoztathatunk. A Syen multi rendszerben kettő vagy három beltéri egység üzemeltethető. Ennél a klímarendszernél csak egy kültéri egysége van, így kevesebb karbantartást igényel és még helytakarékosabb is.

Leggyakoribb üzemmódok:

Az általános üzemmódok (ki- és bekapcsolás; üzemmód választás; hőmérsék- let; ventilátor sebesség; stb.) és a további kényelmi funkciók (Air, Health; Save; Light; Sleep; stb) irányítása. A nyitó oldalon válassza ki a légkondicionálót, példánkban a „babyroom” ne- vű.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.