+36 70 603 7830,     +36 70 623 5168

Klíma, hőszivattyú féláron? Lehetséges!

Klíma, hőszivattyú féláron beszerezhető az otthonteremtési támogatás keretein belül. Mi ez az otthonteremtési  támogatás? Mire lehet felhasználni? Mik a feltételek? Számos felújítási munkálatokra igényelhető az otthonteremtési támogatás, többet közt kedvezményesen, akár 50% kedvezménnyel beruházhat klíma és hőszivattyú berendezésekbe is.

Mire igényelhető?

Számos olyan berendezésre, felújításra igényelhető, ami a ház/lakás részét képezi és értékét növeli. Ami minket szorosan érint: az otthonteremtési támogatás igénybe vehető fűtéskorszerűsítésre, azaz klíma és hőszivattyú berendezésekre és azoknak beszerelésére vagy cseréjére.

Tekintse meg klíma és hőszivattyú kínálatunkat!

Kik vehetik igénybe?

Az otthonteremtési támogatást olyan családok vehetik igénybe, akik:

  • legalább egy 25. életévét be nem töltött gyermeket nevelnek, és legalább egy éve a felújítandó ingatlanban laknak. Ez alól kivételt képeznek olyan családok, akiknek gyermekük még nem töltötte be az 1. életévét vagy az ingatlan tulajdonjogának megszerzése a kérelem benyújtását megelőző egy éven belül történt.
  • babát várnak és a magzat már legalább 12 hetes
Otthonteremtési támogatás klíma, hőszivattyú

Hogyan lehet igényelni?

  • Gyűjtse össze a számlákat, amikre szeretné igényelni a támogatást
  • Ezen az oldalon található nyomtatványt töltse ki, csatolja hozzá a számlákat és küldje be.

Milyen kérdésekkel fordulhat hozzánk

Amennyiben a támogatást szeretné fűtéskorszerűsítésre – klímaberendezésre, hőszivattyúra költeni, abban az esetben már első lépésként felveheti velünk a kapcsolatot és tájékoztatjuk Önt a legfontosabb, leghasznosabb információkkal.

Fontos tudnivalók

  • A támogatási keret 3 millió Ft. A 3 millió forint támogatási összegnek fele-fele arányban kell tartalmaznia munkadíjat és anyagköltséget.
  • A támogatási 2022. december 31-ig igényelhető.
  • Olyan számla, ami már a CSOK keretében el lett számolva, itt már nem felhasználható.
  • A telepítési tevékenységek befejezését és a számlák kifizetését követő 60 napon belül be kell adni az igényt a támogatásra.