+36 70 603 7830,     +36 70 623 5168

646 900Ft

LG Artcool Gallery A09FT Klímaberendezés

  • Automatikus tisztítás
  • Gyors hűtés
  • Csendes üzemmód
Hűtőteljesítmény: 2,5 kW
Fűtőteljesítmény: 3 kW
Energiaosztály: A++/A++
Szobaméret: 15-20 m²

Leírás

LG Artcool Gallery A09FT Klímaberendezés

A prémium kategóriás LG Artcool Gallery klímaberendezése a gyártó jelenlegi csúcskészüléke, mely a létező összes extrával fel van szerelve. A kimagasló műszaki tartalom mellett az LG a küllemre is nagy hangsúlyt fektetett.

A készülék egyik legkülönlegesebb jellemzője a Plasmaster Ionizátor, mely hatékonyan képes elpusztítani a levegőben lévő káros vírusokat és baktériumokat.

Magasfokú energiahatékonyság

Az LG forradalmian új, Inverter V technológiája hatékony, mégis csendes működéssel és minimalizált energiafogyasztással büszkélkedhet.

3 csőköteges hibrid hőcserélő

Tovább tökéletesített energiahatékonyság a 3 csőköteg hibrid hőcserélőnek és növelt járatszámú csőnek köszönhetően.

+1 köteg elhelyezése a hibrid hőcserélőbe

hőveszteség csökkentése különböző átmérőjű csövek használatával

40%-kal megnövelt csőbeltér

Tökéletesített ferdelapátos ventilátor

A második, a légkifúvóban a légáramot csökkentő örvény redukálásával és a ventilátor méreteinek növelésével a légáramlás értéke 12mm3-ről 15,5-re emelkedett.

9,1 SEER, 5,2SCOP: Nagy hatékonyságú kompresszor és átváltó szelep

Forgó kompresszor és motorhatékonyság

A beszívó csatlakozások számát kettőről egyre csökkentettük a hűtőközeg-kompresszió hatékonyságának növelése érdekében, alacsony sebességfokozati feltételek mellett. A készülék egyenáramú motorja jelenleg a világ egyik leghatékonyabb motorjaként van számon tartva.

Bistabil átváltószelep

0w-ra csökkentett négyirányú szelepe bemenő teljesítmény bistabil típus használatával

Aktív energiaszabályozás

Ennek a funkciónak a használatával, csökkentett energiafogyasztás mellett is tökéletes hatékonyság és hűtőteljesítmény érhető el:

1. lépés: 100% hűtés 100% energiafogyasztás mellett. Ez a funkció akkor ajánlott, ha sokan vannak a szobában, és sok a mozgás

1. fokozat, Energy control:  74%-os energiafogyasztás mellett 80%-os hűtő teljesítmény érhető el. Ezt a funkciót akkor ajánljuk, ha csak páran vannak a szobában és nincs nagy mozgás.

2. fokozat: 54%-os energiafogyasztás mellett 24%-kal nagyobb hűtőséi jóságfok és 60%-os hűtő teljesítmény érhető el. Ezt a funkciót akkor ajánljuk, ha egyedül van a szobában és nem mozog.

Teljes csend: akár 19dB-es alacsony zajszint

Az LG artcool klímaberendezés szinte zajtalan működéséért a gyártó egyedi, alacsony rezgésszámú kompresszora, ferdelapátos ventilátora és a kefenélküli, egyenáramú motorja a felelős.

Ferdelapátos ventilátor:

A ventilátorlapát felületi nyomásának csökkentésével minimalizált interferencia

Kefe nélküli, egyenáramú (BLDC) ventilátor-motor:

Az erőteljes ND mágnességgel és megnövelt forgatónyomatékkal, illetve 13 különböző, csendes működést biztosító sebességfokozat pontos szabályozásával, a BLDC motor jelentős levegő-mennyiséget és magas statikus nyomást biztosít, alacsony elektromos és mechanikus zajszint mellett, ezzel lehetővé teszi a magas fordulatszámú üzemmódot.

Alacsony rezgésszámú kompresszor:

A teljesen egyedi, különleges kialakítás csökkenti a forgó ikerkompresszor  rezgésszámát az egyidejű dupla bütyök használata mellett, míg a nyomatékingadozást, az egyszerű forgó kompresszorhoz képest, 40%-kal csökkenti.

Automatikus tisztítás:

A funkció megakadályozza a baktériumok és penész megtelepedését a légkondicionáló hőcserélő egységén, ezzel sokkal kellemesebb és biztonságosabb környezetet teremtve otthonában.

Csendes üzemmód:

Az LG légkondicionálói legkényelmesebb környezetet biztosítják, miközben a legalacsonyabb zajszinttel működnek a világon és tökéletes terelőlapát-beállítást biztosítanak.

Gyorshűtés:

Függetlenül a kültéri hőmérséklettől, az LG légkondicionálói gyorsan biztosítják a hideg levegőt, amely a szoba minden sarkába elér és a nagy hűtési teljesítménynek köszönhetően még a nagy területű szobák is gyorsan lehűthetőek.

További információk

Márka

Klíma típus

Inverteres

Hűtőteljesítmény

Fűtőteljesítmény

Szobaméret

Energiaosztály

Extra szűrő

Belső zajszint

Külső zajszint

Beltéri méret

Kültéri méret

Beltéri súly (kg)
Kültéri súly (kg)
hatekonysag-seer-ww
hatekonysag-scop-ww
Hűtőközeg

Hűtés/fűtés áramfelvétel (A)

Elektromos betáp

Biztosíték (A)

Csőhossz maxemelés

Hűtés működési tartomány (C°)

Fűtés működési tartomány (C°)

Wifi

Garancia

Raktáron

Ajánlatkérés

LG Artcool Gallery A09FT Klímaberendezés