213 360Ft

LG Silence S12EQ Klímaberendezés

  • Aktív energiaszabályzás
  • Tökéletes csend (19dB)
  • Csendes üzemmód

Leírás

Aktív energiaszabályzás

A csökkentett energiafogyasztás ellenére, az aktív energiaszabályzási funkció segítségével kényelmesen élvezheti a hűs levegőt, miközben energiát takaríthat meg.

Hogyan működik?

Ha megnyomta az aktív energiaszabályozási nyomógombot, a motor maximális frekvenciája (Hz) a szabályozási energiafogyasztásrai szintre korlátozódik.

Normális üzemmód:

100%-os hűtés 100% energiafogyasztás mellett.

1. lépés

a 74%-os energiafogyasztás és megnövelt hűtési jóságfok mellett történő 80%-os hűtési teljesítmény eléréshez egyszer nyomja meg az “ENERGY CONTROL” gombot.

2. lépés

Az 54%-os energiafogyasztás és további, 24%-kal nagyobb hűtési jóságfok mellett történő 60%-os hűtési teljesítmény eléréshez egyszer nyomja meg az “ENERGY CONTROL” gombot.

Az aktív energiaszabályzó előnyei

Az energiaszabályzási funkció segítségével szabályozhatja az energiafogyasztás szintjét az adott helyzettől függően: hűtés csupán a szükséges mértékben.

Az aktív energiaszabályzó szerepe

Az aktív energiaszabályzó funkció hatékony módja annak, hogy élvezze a hűtést, miközben energiát takarít meg. A csökkentett energiafogyasztás ellenére is élvezni tudja a hűtést.

Csendes üzemmód

A csendes üzemmód halkabb, nyugodtabb környezetet biztosít a pihenni vágyó felhasználó számára a maximális zajszint csökkentésével.

Mit jelent a “csendes üzemmód”?

Csendes üzemmódban a kültéri egység zajszintje akár 3dB-lel is csökkenthető, ami csökkenti a beltéri egység zajszintjét is.

lg-csendesuzemmod.png

 

lg-advanceplus-plasmaster.jpg

Plasmaster automatikus tisztítófunkció

A széleskörű automatikus tisztítófunkció biztosítja a baktériumok és a penész letelepedésének megelőzését a hőcserélőn. Így teremtve kellemesebb és kényelmesebb környezetet a felhasználó számára.

Plasmaster Ionizáló Plus

A továbbfejlesztett Plasmaster ionizáló több, mint 3 millió polarizált ionja megvédi a felhasználót a csírák, baktériumok és vírusok különböző típusától.

Hogyan működik?

A plazma az anyag négy alapvető, a gázneműhöz hasonlító halmazállapotának egyike, amikor is a részecskék egy része ionizálódik. A gáz melegítése ionizálhatja a molekulákat vagy atomokat (csökkentve az elektronok számát). Így plazma állapot lép fel, amely töltéssel rendelkező részecskéket tartalmaz: pozitív ionokat és negatív elektronokat. Az ionizáció más módon is előidézhető, mint pl. erős elektromágneses mező lézeres vagy mikrohullámú generátoros alkalmazásával, melyet a molekuláris kötések szétválása kísérhet.

A teljes, automatikus tisztítófunkció biztosítja a baktériumok és penész letelepedésének megelőzését a hőcserélőn, így kellemesebb és kényelmesebb környezetet alakít ki a felhasználó számára.

Automatikus tisztítás

Az automatikus tisztítófunkció megszárítja a nedves hőcserélőt, annak érdekében, hogy meggátolja a baktériumok vagy a penész elszaporodását, hogy eltávolítsa az esetleges szagokat a légkondicionálóból és hogy megkímélje a felhasználót a szűrő gyakori tisztításának kellemetlenségétől.

Előnyei:

A Plasmaster automatikus tisztítás  a beltéri egységben felhalmozódó baktériumok, penész és a     szagok eltávolításával biztosítja a tiszta levegőt.

A légkondicionáló belső terének automatikus kiszárítása használat után

Az ionos fertőtlenítő funkció eltávolítja a penészt és a csírákat.

Teljes fertőtlenítés szagmentesítéssel

Három millió nyaláb polarizált iont hoz létre a Plasmaster ionizáló, melyek eltüntetik a levegőben lévő baktériumokat, vírusokat és egyéb káros anyagokat, illetve a függönyök, kanapék, szőnyegek és ruhák szobában érezhető szagát.

Fertőtlenítési hatékonyság

 

lg-virusteszt.png

lg-bakteriumteszt.png

 

lg-advanceplus-antibaktszuro-micro.jpg

Az antibakteriális légszűrő a védelem első vonala, mely elsőként fogja fel a 10 µm-nél nagyobb porszemcséket, majd eltünteti az egyébb forrásból eredő kisebb részecskéket és baktériumokat.

Könnyen nyitható

A teljes felületet fedő borítás eltávolítható, s ezáltal a légkondicionáló tisztítása könnyebbé válik.

Egyszerű tisztítás

A szűrő kialakítása lehetővé teszi az egyszerű kezelést és gyorsabb tisztítást, s ezáltal a többi szűrő élettartamát is meghosszabbítja.

3M szűrővel tökéletesített mikroporszűrő

A szűrő felületének elektrosztatikus feltöltődése összegyűjti a káros mikroszkópikus anyagokat (0,3 µm).

Nyitott csőszerkezet

A szűrő felület csöves kialakítású a porfelfogó teljesítmény növelése érdekében. Alacsonyan tartva a nyomásveszteséget, a levegőmennyiség csökkenése nélkül és a hűtési hatékonyság fenntartása mellett.

Mikroszerkezetű felület

A szűrő felületének rétegzésével javítottunk a porfelfogó teljesítményt.

Elektrosztatikus szűrő

Az elektrosztatikusságot átvezeti a szűrő felületére. Az elektrosztatikus mező növeli a porfelfogási kapacitást.

Káros mikroszkópikus anyagok eltávolítása

Az LG egyedi, csíra és allergia elleni anyaggal bevont, nagy-fluxusú, alacsony nyomásveszteséggel rendelkező 3M szűrője felfogja a mikroport és eltűnteti az allergéneket, vírusokat, baktériumokat és gombákat.

LG technológia

Az LG szabadalmaztatott fertőtlenítési/allergia elleni technológiája.

3M technológia

Elektrosztatikus szűrő

Az elektrosztatikusságot átvezeti a szűrő felületére. Az elektrosztatikus mező növeli a por felfogási kapacitását.

Nyitott csőszerkezet

A szűrő felülete csöves kialakítású, annak érdekében, hogy növeljük a por-felfogási teljesítményt és alacsonyan tartsuk a nyomásveszteséget, a levegőmennyiség csökkentése nélkül és a hűtési hatékonyság fenntartása mellett.

A többszörös védelmet nyújtó szűrő előnyei

lg-virusteszt.png

lg-bakteriumteszt.png

lg-advanceplus-egyszerutelepites.jpg

Tökéletes kidolgozás

A beltéri egység kivételesen széles borítólapja elrejti a csővezetéket, így a beltéri egység megjelenése rendezett és esztétikus.

Szélesebb tér a csőhálózat számára

A csövek számára biztosított tér szélesebb, mint a versenytársak termékein, így a teljes telepítési folyamat könnyebbé válik, ugyanakkor ez a tér elrejti a rendezetlen részeket így alkotva egységes képet.

Tökéletesített szerelőlap

Az LG szerelőlapja  nagyobb, a telepítési idő csökkentését szolgálja.

Eltávolítható fenéklemez

A könnyebb telepítés és hozzáférés érdekében  a fenéklemez eltávolítható.

  • A berendezés szétszerelése vagy pótlólagos alátámasztása nem szükséges a leszerelhető alvázburkolatnak és támasztéknak köszönhetően.
  • Az LG szabadalmaztatott kitámasztójának köszönhetően, a felszerelést egy személy is elvégezheti.

Kitámasztható kar a felszereléshez

A kitámasztó használatával elegendő tér alakul ki a fal és a berendezés között a könnyebb szerelés érdekében.

 

 

További információk

Márka

Klíma típus

Inverteres

Hűtőteljesítmény

Fűtőteljesítmény

Szobaméret

Energiaosztály

Extra szűrő

Belső zajszint

Külső zajszint

Beltéri méret

Kültéri méret

Beltéri súly (kg)

Kültéri súly (kg)

Hűtési hatékonysági mutató (SEER)

Fűtés hatékonysági mutató (SCOP)

Hűtőközeg

Hűtés/fűtés áramfelvétel (A)

Elektromos betáp

Biztosíték (A)

Csőhossz maxemelés

Hűtés működési tartomány (C°)

Fűtés működési tartomány (C°)

Wifi

Garancia

Raktáron