+36 70 603 7830,     +36 70 623 5168

4 877 581Ft

Panasonic AQUAREA T-CAP KIT‐AXC12HE8 Levegő-víz Hőszivattyú

Hűtőteljesítmény: 10 kW
Fűtőteljesítmény: 12 kW
Szobaméret: 60-80 m²

Leírás

A Panasonic Aquarea T-CAP (Total Capacity) levegő-víz hőszivattyú -15 fokos külső hőmérséklet mellett is megtartja a 100%-os fűtési teljesítményét, tisztán hőszivattyús üzemben, kiegészítő elektromos fűtőpatron használata nélkül!
A++ energiaosztály 55 fokos víz készítésénél is!
Akár 60 Celsius fokos vízhőmérséklet!
-28 Celsius fok külső hőmérsékletig megbízhatóan működik!

 

A Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú alapos mérnöki fejlesztéseknek és innovációs megoldásoknak köszönhetően született meg. Folyamatos fejlesztéseket több szabadalmi oltalom is védi. Az első generációs Panasonic hőszivattyú forgalomba hozatala előtt nem kevesebb, mint 5 innovatív technológiai eljárás szabadalmaztatása előzte meg, azóta a Panasonic hőszivattyúi több különleges és innovatív műszaki megújuláson estek át a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően. Napjainkban már a 6. generációs előnyöket élvezhetjük az „H”-sorozatú Aquarea T-CAP hőszivattyú tulajdonosaként, így akár a legmagasabb, TÜV szerinti 5.06-os COP-t is (WH-SXC12H3E8/WH-UX12HE8). Összehasonlítás képen a villamos fűtésnek a COP-je 1 egység (1 kw felvett villamosteljesítményből 1 kw fűtési energiát ad le). Ellenben a TCAP hőszivattyú 1kw felvett elektromos áramból akár 5.06 Kw fűtési energiát is le tud adni, így takarít meg számunkra az adott körülmények között 4.06 kw fűtési költséget. A hőszivattyús fűtés piacán egyedülálló módon az Aquarea T-CAP 12 Kw-os hőszivattyú -15 fokban a legmagasabb 55 fokos fűtővíz előállításánál is megőrzi a 100%-os 12 kw hőszivattyús fűtési teljesítményét (A-15/W55), s nem csak 35 fokos fűtővíz előállításánál. Az új „H” generációs Panasonic tcap  hőszivattyú akár 60 fokos előremenő fűtővíz hőmérsékletet is elő tud állítani és akár a legszélsőségesebb külső hideg esetén is megbízhatóan tud működni, azaz -28 Celsius fok külső hőmérsékletig garantált a gyártó által a működési tartomány. Új, nagy méretű és nagy felbontású színes, világítós LCD kijelző, amely termosztátként is üzemelhet a nappalinkban (a csomagolás része egy gyári fedőlap a beltéri egység kijelzőjének a megüresedett helyére). A Panasonic 1973 óta gyárt levegő-víz hőszivattyút. Bízzon a 2018-ban a 100. évfordulóját ünneplő Panasonic gyártó innovatív hőszivattyús fűtési rendszerében!
                      

Aquarea T-CAP hőszivattyú, COP: 4.74 (A7/W35).
12 kw hőszivattyús fűtőteljesítmény -15 fokban is! Maximális áramfelvétel 3×13 Amper.

A gyárilag összeszerelt hőszivattyú beltéri egység tartalmazza a beépített „A”-energia osztályú Panasonic fejlesztésű, 7 fokozatú fűtőköri vízszivattyút, 9 kw-os biztonsági fűtőbetétet, tágulási tartályt, áramlásmérőt, áramláskapcsolót, biztonsági lefuvató szelepet, légtelenítő szelepet, az LCD kijelzős, heti programozású kezelő egységet, és a víznyomás mérő órát is.

További információk

Márka

Klíma típus

Inverteres

Szobaméret

Fűtőteljesítmény

Hűtőteljesítmény

Fűtés működési tartomány (C°)

Hűtés működési tartomány (C°)

hatekonysag-seer-ww
hatekonysag-scop-ww
Belső zajszint

Külső zajszint

Beltéri méret

Kültéri méret

Beltéri súly (kg)
Kültéri súly (kg)
hmv-homerseklet

Csőhossz maxemelés

Hűtőközeg

Elektromos betáp

Raktáron

Garancia

Ajánlatkérés

Panasonic AQUAREA T-CAP KIT‐AXC12HE8 Levegő-víz Hőszivattyú